Mari Rantasilan roolihahmo sekoittaa pakkaa Sunnuntailounaalla: "Hän vaikuttaa myös ex-miehensä elämään"

Sunnuntailounas -sarjan tähdet Elena Leeve ja Jarkko Niemi 9:25

Mari Rantasilan roolihahmo on varsin voimakas tapaus. 

Parhaan komedian Kultaisen Venlan viime vuonna voittanut Sunnuntailounas-sarja starttaa jälleen C Morella torstaina 5. marraskuuta.

Kolmannella kaudella lisää painetta saadaan perhesuhteisiin, kun mukaan astelee myös lasten Eevin (Elena Leeve), Taavin (Santtu Karvonen), Janin (Jarkko Niemi) ja Severin (Samuli Niittymäki) äiti ja heidän isänsä Taunon (Taneli Mäkelä) ex-vaimo, jota näyttelee Mari Rantasila

Rantasilan roolihahmo on sitä mieltä, ettei hänen ex-miehensä pärjää lasten kriisien kanssa yksin  ja alkaakin näin ollen tunkea itsensä perinteiselle sunnuntailounaalle. 

– Hän on hyvin voimakas nainen, joka haluaa vaikuttaa lastensa lisäksi myös ex-miehensä elämään. Sunnuntailounaat siirtyvätkin hänen pieneen yksiöönsä, Rantasila kertoo MTV Uutisille. 

Näyttelijätyön lisäksi ohjaajana, sekä laulaja ja laulunkirjoittajana työskentelevä Rantasila päätyi sarjaan koekuvausten kautta. 

– Olen katsonut sarjan kumpaakin kautta ja pidän ohjelmasta todella paljon. Oli ilo päästä mukaan sarjaan.

Tiimiin oli helppoa päästä mukaan, sillä hän tuntee kaikki näyttelijät entuudestaan. Rantasila opiskeli Taneli Mäkelän kanssa samaan aikaan Teatterikorkeakoulussa 80-luvulla. Santtu Karvosta hän on ohjannut.

– Toki se tuo aina omat haasteensa, kun muut ovat tehneet sarjaa jo kaksi kautta ja ovat tarkoin perillä siitä mitä tekevät. Rooli oli myös ammatillinen haaste, sillä sarjassa on nopea tempo ja paljon puhetta, hän toteaa.

Ylistetyn C More-alkuperäissarjan kolmatta kautta seurataan torstaisin 5.11. alkaen kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat