Tekstiviesti vakavasti sairaan lapsen perheelle lipsahti väärään numeroon – odottamattomat seuraukset: "Kerroin hänelle, että hän on oikea enkeli"

0:50
Tämä poliisi puolestaan teki kaikkensa auttaakseen vanhuksen tien yli!

Abby lähetti tekstiviestin vahingossa väärään numeroon. Vastaanottaja yllätti vakavasti sairaan lapsen perheen auttamishalullaan.

Abby Fink oletti tekstaavansa kirkosta tutulle ystävälleen. Viesti meni kuitenkin täysin väärään numeroon – ja sillä oli odottamattoman ihastuttavat seuraukset, kertoo CNN.

Abby lähetti viestin mielestään Alex Jakemanille, jonka 4-vuotias Noah-poika oli vakavasti sairas. Lapsella on Lennox-Gastaut'n oireyhtymä eli lapsuuden CP-vamma ja epilepsia. Noah oli saamiensa kohtausten ja oksentelun vuoksi sairalaassa.

Viesti meni Bill-nimiselle miehelle

Viestissään Abby kysyi, mihin aikaan voisi tuoda perheelle valmistamansa ruoan. Viesti lipsahti kuitenkin Jakemanien sijaan Bill-nimiselle miehelle.

Mies otti tilanteen huumorin kannalta.

– Voi, mitä aiot tuoda? En tykkää merenelävistä, mies heitti paluuviestissä.

Abby ihmetteli miehen reaktiota, jota hän oletti Alexin tekstiksi. Sitten hän havaitsi lähettäneensä viestin aivan väärään numeroon.

"Mitä voin tehdä auttaakseni?"

Abby pyysi anteeksi ja kertoi, että hänen ystävänsä pikkulapsi on tehohoidossa.

– Mitä voin tehdä auttaakseni? Bill kysyi.

Abby kehotti miestä rukoilemaan uskonnollisen perheen puolesta. Bill ei kuitenkaan ole uskonnollinen ihminen. Mies halusi kuitenkin tietää, voisiko tehdä jotakin muuta. Abby lupasi tiedustella Alexin perheeltä, mitä he kaipaisivat.

Noah sairaalassa. Pienen pojan ja Billin yllättävä tarina levisi ympäri maailmaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Bill aloitti kampanjoinnin Noahin puolesta

Pian suunnitelma olikin valmis. Bill aloitti rahankeräyksen Noahin sairaalakuluja varten Facebookissa ja anoi ystäviltään kortteja ja lahjoja Noahille. Hän myös kehotti kaikkia kykeneviä suuntaamaan verenluovutukseen.

– Meillä on vain toisemme, työmme on huolehtia toisistamme. Tämä sai minut ymmärtämään, että miten vaikeaa onkin, olen superonnekas, Bill sanoo.

Hän itse on teini-ikäisen yksinhuoltaja. Bill kiitteleekin mahdollisuudesta näyttää omalle pojalleen, miten tärkeää hyväntekeväisyys on.

"Se on uskomatonta"

Noah on edelleen tehohoidossa, mutta toipuu hiljalleen. Billin ystävällisyys teki hänen perheeseensä suuren vaikutuksen.

– Se on uskomatonta. Hän on täysin tuntematon ihminen ja halusi vain käydä heti toimeen, Noahin perhe kiittelee.

– Kerroin hänelle, että hän on oikea enkeli. Hänet on lähetetty auttamaan tätä suloista perhettä, Abby kiittelee.

Bill aikoo myöhemmin matkustaa tapaamaan Noahia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja