Mainos

Marabou Sensation suklaa

Millainen on ylellisen ja tavallisen suklaan ero? Voiko hienostunut täyte tai maku tehdä erityislaatuisen lisäyksen suklaaelämykseen...avata portin todelliseen nautintoon.

Uusi Maraboun Sensation –suklaa lanseerattiin pohjoismaissa syyskuussa 2009. Sensation-suklaauutuus on suunnattu maitosuklaan ystäville, joiden makuun tummasuklaa ei taivu.
Nykyään maitosuklaan ystävät ovat tyytyväisiä saatavilla olevaan laajaan suklaavalikoimaan, mutta he haluavat myös saada jotain enemmän.Ylellisyys on päivän sana.

Hienostuneen suklaan ystävät haluavat yhä parempaa laatua, ylellistä suklaata. He, jotka haluavat suklaalta ensiluokkaista laatua ja makua, eivät osta tavanomaisia suklaamakuja. Heidän valintansa on Maraboun Sensation -suklaa.

Sensation Toffee & Pähkinä ja Jogurtti & Vadelma maut ovat saaneet hyvin positiivista palautetta suklaanystäviltä.
Suklaasarjaa täydentää ensi vuoden alussa uusi makuelämys Karamelisoitu manteli ja Merisuola. Suklaan ystävien keskuudessa tuloilla oleva uutuus on herättänyt kiinnostusta jo ennen laseeraustaan.

Marabou Sensation suklaasta sanottua: "Vastaisin kosintaan epäröimättä kyllä, jos joku tulisi ja seisoisi oveni takana kera Toffee & Pähkinä suklaan".

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.