Mainos

Malmin poliisi ratsasi huumeita

Malmin poliisi "ratsasi" huumeiden välitystä ja käyttöä viikonvaihteessa Helsingissä. Iskussa tehtiin kotietsintöjä asuntoihin, joissa tiedettiin välitettävän huumausaineita.

Huumeiden käyttäjiä ja välittäjiä löytyi perjantai-iltapäivän ja illan iskuissa vajaat 20, ja kiinniotetuista pidätettiin kolme. Osa sai sakkoja huumausaineen käytöstä heti paikalla.

Poliisin huumausaineiden laittomaan katukauppaan kohdistetussa valvontaiskussa takavarikoitiin hasista ja amfetamiinia. Laitonta Subutexia takavarikoitiin viideltä. Heroiinia ei tällä kertaa löytynyt.

- Isku kuuluu pääkaupunkiseudun huumeiden katuvalvonnan erillisprojektiin, jonka tarkoituksena on vaikuttaa laittomien huumeiden katuvälitykseen ja niiden myynnin aiheuttamiin järjestyshäiriöihin, kertoi rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin rikospoliisin huumerikosyksiköstä.

Huumeiden katuvalvonnan erityisprojektiin kuuluvat Helsingin poliisilaitoksen lisäksi Espoon, Vantaan ja Järvenpään poliisilaitokset sekä erillisyksiköistä keskusrikospoliisi ja liikkuva poliisi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.