Ogierin pomo Wilson mestaruustaistosta: Hassua sanoa, mutta päivä oli hyvä

Andreas Mikkelsen keskeytti ulosajoon 1:32

M-Sport Fordin tallipäällikkö Malcolm Wilson on tyytyväinen Australian MM-rallin avauspäivän saldoon, vaikka hänen tallinsa kuljettajat ovat tuloslistalla kärkitaiston takana.

Ford-autoista parhaiten avauspäivästä selvisi ranskalainen Sebastien Ogier. Kuljettajien mestaruudesta taistelua käyvä ranskalainen on seitsemännellä sijalla.

Ogier nousi avauspäivän lopussa kaksi sijaa, kun hänen edellään olleet Ford-kuskit Teemu Suninen ja Elfyn Evans hidastivat tarkoituksella puolisen minuuttia, jotta Ogier saisi toiseksi kisapäiväksi paremman ajovuoron.

- Tuntuu hassulta sanoa, mutta päivä oli hyvä huolimatta siitä, että automme ovat sijoilla 7-9. Ogierilla oli haastava päivä ensimmäisenä autona, mutta hän ei tuskastunut tilanteesta vaan keskittyi olennaiseen. Lisäksi pystyimme hyödyntämään tilanteen Elfynin ja Teemun strategisella siirrolla. He osoittivat hyvää tiimihenkeä, Wilson kiitteli.

- Taistelu ei ole todellakaan ohi vielä, vaan paljon voi vielä tapahtua kahden seuraavan kisapäivän aikana, Wilson jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat