Pettääkö mies? Entinen salarakas kertoo 10 paljastavaa merkkiä

Unohda huulipuna paidankauluksessa! Entinen "toinen nainen" paljastaa, mitkä merkit paljastavat puolison pettävän.

Alkoiko kumppanisi fanittaa yllättäen uutta bändiä? Varatun perheenisän kanssa aiemmin suhteessa olleen Clare Oke-Smithin mukaan tämäkin voi olla merkki kumppanin salasuhteesta, kertoo The Sun.

29-vuotias Clare kertoo haluavansa varoittaa mahdollisia petettyjä, koska häpeää itse salarakkaan rooliaan ja tuskaa, jota suhde tuotti miehen vaimolle. Naisen mukaan mies huijasi hänet suhteeseen vakuuttamalla, että avioliitto oli ohi.

– En koskaan olisi uskonut, että minusta tulisi rakastajatar – vihaan ajatusta toisen naisen aviomiehen viemisestä.

Claren suhde alkoi, kun tuntematon, tuolloin 35-vuotias mies otti tähän yhteyttä ja palkkasi tämän sihteerikseen. Parin välille syttyi intohimoinen suhde jo ensitapaamisella. Mies kertoi, että oli eroamassa vaimostaan, ja että he eivät harrastaneet seksiä.

– Minä uskoin häntä.

Mies tuhlasi Clareeen paljon rahaa ja vietti tämän kanssa aikaa. Clare ei kuitenkaan saanut esimerkiksi soittaa miehen kännykkään, vaan pari jutteli Skypen välityksellä myöhään iltaisin.

"Hän raivosi, että olin kodinrikkoja"

Lopulta suhde loppui ryminällä vuosi siitä, kun se oli alkanut, kun miehen vaimo soitti Clarelle.

– Hän huusi, että 'pysy erossa aviomiehestäni' ja raivosi, että olin kodinrikkoja, kunnes päätin puhelun vapisten ja itkien.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heti Clare ei jättänyt rakastaan, mutta kun mieskään ei viikkojenkaan kuluessa jättänyt vaimoaan, Clare ymmärsi vihdoin totuuden.

– Hän ei välittänyt minusta, hän halusi vain ilonpitoa.

Clare vannoo, ettei enää koskaan ala toiseksi naiseksi, ja haluaa varoittaa muitakin uskottomista miehistä.

Tässä Claren mielestä kymmenen selvää merkkiä siitä, että mies pettää:

1. Myöhäiset illat

Jos kumppani jää aina valveille sinun mentyäsi nukkumaan, kannattaa miettiä, miksi. Claren mukaan yön pimeinä tunteina on helppo soitella videopuheluita rakastajattarelle, kun muu perhe nukkuu.

2. Tuhlaus

Jos kumppanisi on ottanut uuden luottokortin sinulle siitä mainitsematta, on se Claren mukaan hälytysmerkki. Naisen mukaan oudot laskut ja suuret, salaperäiset ostokset voivat olla merkki siitä, että hän tuhlaa rahojaan johonkuhun toiseen.

3. Maun muuttuminen

Jos mies on yhtäkkiä kiinnostunut uudenlaisesta musiikista ja kuuntelee sellaisten bändien kappaleita, joista ei aiemmin ole ollut lainkaan kiinnostunut, kannattaa entisen salarakkaan mukaan olla hälytysvalmiudessa. Voi nimittäin olla, että maun muuttuminen johtuu siitä, että kumppani on saanut vaikutteita joltakulta, jonka mielipiteellä on väliä – ja johon hän haluaa tehdä vaikutuksen.

4. Salasanasalaisuudet

Jos kumppani piilottelee puhelintaan tai kannettavaa tietokonettaan sinulta tai lukitsee sen uudella pääsykoodilla, tämä voi olla syy huoleen.

5. Sarkasmi

Clare kertoo kuulleensa tapailemansa miehen puheluita vaimonsa kanssa ja oppineensa niistä sen, että kun ihminen valehtelee, hänellä on vain hyvin vähän aikaa keksiä valheensa. Sarkasmi onkin yksi keino päästä selville vesille. Viisastelevat vastaukset voivat olla merkki siitä, että sinulle valehdellaan.

6. Ajan viettäminen naispuolisen työkaverin kanssa

Jos kumppani käyttää tavallista enemmän aikaa naispuolisen työkaverin kanssa, viestittelee tämän kanssa netissä tai käy jatkuvasti työmatkoilla tämän kanssa, voi olla syytä miettiä, mitä peliä hän pelaa.

– Näin minun rakastajani peitteli yhteydenpitoaan kanssani, Clare kertoo.

7. Uudet maneerit

Uusien sanontojen, slangin tai maneerien ilmestyminen voi olla merkki uudesta seurasta. Jos mies viettää aikaa nuoremman naisen kanssa, hän voi poimia tältä puheeseensa huomaamatta trendikkäämpiä sanoja ja sanontoja, joita ei ole aiemmin käyttänyt, Clare sanoo.

8. Uusi ulkonäkö

Uudenlainen keskittyminen ulkonäköön, uudet vaatteet, ruokavalion muutos tai alkanut salilla käynti on melko klassinenkin merkki uskottomuudesta.

– Voisiko olla joku toinen, johon hän haluaa tehdä vaikutuksen?

9. Seksielämä latistuu

Clare uskoo, että suurin osa miehistä ei kykene ylläpitämään seksielämää kahden naisen nanssa.

– Se vie kamalan paljon energiaa ja suunnittelua, joten rakkauselämäsi kärsii, jos elät pettäjän kanssa, nainen arvelee.

10. Henkinen etäisyys

Clare muistuttaa myös, ettei pettäjä ota sinua mukaan suunnitelmiinsa ja saattaa vältellä esimerkiksi lomista tai vapaapäivistä puhumista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat