Maisa Torppa ja Mikko-puoliso jättivät avioerohakemuksen – Torppa vakuuttaa MTV Uutisille, että he eivät ole eronneet: "Liittomme voi hyvin"

1:16
Maria Veitola vieraili Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan kotona - kurkkaa videolta, miltä pariskunnan kodissa näyttää.

Maisa Torppa ja Mikko avioituivat vuosi sitten ystävänpäivänä.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa ja hänen aviomiehensä Mikko ovat jättäneet yhdessä avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen. Käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille, että avioerohakemus on jätetty 23. helmikuuta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta kerrotaan MTV Uutisille, että pariskunta pyysi peruutusta avioerohakemukseen 24. helmikuuta. Asia on käsitelty tänään 3. maaliskuuta ja avioerohakemus ei ole enää vireillä.

MTV Uutiset tavoitti Torpan kommentoimaan avioliittoaan.

– Avioliittomme voi hyvin, niin kuin Instagram-tililleni kirjoitin, Torppa kertoi MTV Uutisille.

Torppa kirjoitti tänään Instagram-tililleen pitkän päivityksen, jossa hän kertoo nykyiset kuulumisensa. Torppa kirjoittaa, että viimeisten kuukausien aikana on tapahtunut paljon ja se on vaikuttanut myös hänen avioliittoonsa.

– Yhtenä päivänä vaivuin niin syvälle epätoivoon, että pyysin Mikkoa täyttämään ja viemään mun kanssa avioeropaperit. Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota, jotta tämä kiusaaminen loppuu, Torppa kommentoi liittoaan.

Naisen mukaan pariskunta ei ole kuitenkaan eronnut erohakemuksen jättämisestä huolimatta.

– No, järkiini tullessani haettiin se paperi jo parin tunnin päästä pois. Hävettää oma käytös ihan suunnattomasti. Jos jotain, niin ehkä toi aivan pohjalla käyminen toi meitä vielä lähemmäs toisiamme, Torppa kirjoittaa.

Vuosi sitten ystävänpäivänä avioitunut pariskunta odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan.

Muokattu 3.3. klo 15:01 Lisätty tieto pariskunnan peruutusta avioerohakemukselle 24. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja