Maikkarin Facebook-raati euroviisufiaskosta: Melankolia ei vetoa

Suomen tie Eurovision laulukilpailuissa katkesi eilen lyhyeen, kun jatkopaikkaa finaaliin ei irronnut. Sijoitus herätti keskustelua tuoreeltaan Maikkarin Facebook-sivuilla, joissa kappale tuomittiin tylsäksi ja tasaiseksi.

– Mietin juuri eilen, että kuinka monta vuosikymmentä Suomen pitää hakata päätään seinään, ennen kuin tajutaan, ettei melankolia ole se juttu, jolla Euroviisuissa haetaan voittoa.

Kylmää kyytiä saa myös Suomen euroviisuedustajan valinta. Useampi mainitsee, ettei Uuden Musiikin Kilpailuun valituista kappaleista mikään sytyttänyt.

– Suomen kappale oli huono ja esitys ihan kamalan huono ja tylsä. Tosin mikään muukaan UMK-finalisti tuskin olisi päässyt jatkoon.

– Itse en edes seurannut koko kilpailua, kun samaan aikaan tuli muilta kanavilta Voice of Finlandia ja Idolsia.

– Tämän vuoden Idolsin voittajaporukassa oli hyviä uusien viisukisojen edustajia, tai The Voice of Finland -tyypit.

Toinen puolestaan pohtii, miksi Suomi ei lähetä suosikkiartistejaan kisaamaan, niin kuin muut maat tekevät.

Venäjän mummot on uusi Lordi

Mummot ja eurodance-biitti, oli yhdistelmä, joka viehätti Maikkarin Facebook-lukijoita. Venäjän edustaja Buranovon Mummot, saivat myös illan semifinaalissa jatkopaikan lauantain finaaliin.

– Tuollaista Venäjän porukan energiaa, iloista mieltä, humoristista otetta jne. tarvitaan näihin synkkiin aikoihin, joten annan kyllä taatusti ääneni itänaapuriin! Russia twelve, douze points!

– Kyllä viisut kaipaa mummuja kuten kaipas lordejakin eli voitto mummuille, keskustelussa jatketaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat