Maailmankuulu suunnittelija Paola Suhonen myöntää meikkimokansa

Toinen Ivana Helsinki -muotitalon perustajista, suunnittelija Paola Suhonen tunnusti saaneensa meikkaustottumuksiinsa huonoja vaikutteita teini-iästä. Millainen on maailmankuulun suomalaissuunnittelijan meikkimoka?

Los Angelesin lämmössä kotiaan pitävä Paola Suhonen paljasti, millaisilla aineksilla maailmankuulun suunnittelijan arki toimii meikkitottumusten suhteen.

Suhonen kertoo meikkaavansa vaihtelevasti. Perisuomalainen vaalea suunnittelija ei arkaile lähteä kauppaan ilman meikkiä, mutta jos hän meikkaa, unohtuu huolellinen pesu usein iltaisin.

– Minä olen maailman huonoin pesemään meikit. Saatan mennä monta päivää samoilla meikeillä ja vain vähän lisätä ripsiväriä, Suhonen myöntää.

Suunnittelija tietää, ettei meikit kasvoilla nukkuminen tee hyvää iholle. Suhonen myöntääkin unohtuneensa teini-ikään huonon tapansa suhteen.

– Siinä on jäänyt vähän sellainen teinivaihe päälle, Suhonen hymyilee.

Paola Suhonen on kansainvälisesti menestynyt suomalainen suunnittelija. Vuonna 2007 Ivana Helsinki osallistui ensimmäisenä suomalaisena muotitalona Pariisin muotiviikoille.


Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja