Maailman seksikkäin nainen aikoo naimisiin

Megan Fox on varma, että hänen on-off-suhteensa näyttelijäpoikaystävän kanssa päättyy avioliittoon.

Megan Fox paljasti haastattelussa, että haluaa naimisiin poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Huhujen mukaan pari on mennyt kihloihin – jo toisen kerran.

Näyttelijäpariskunta on seurustellut vuosia ja vaikka suhde on ollut välillä katkolla, kaunotar kertoo Access Hollywoodin haastattelussa olevansa hyvin rakastunut.

– Olen ollut tässä suhteessa pitkään ja rakastan Briania. Tietenkin avioliitto on tulevaisuudessamme, mutta emme ole vielä lähellä sitä.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen valittu 24-vuotias Fox jatkoi:

– Mielestäni naimisiin mentäessä sitoudutaan tiettyyn henkilöön ja kerrotaan maailmalle, että hän on nyt sinun perheesi. Siinä on jotain kunniallista. Kun menemme naimisiin, teemme sen itsemme takia, ei yhteiskunnan.

Räväkkä näyttelijätär puhui haastattelussa avoimesti, vaikka on usein joutunut jälkikäteen selittelemään lehdistölle antamiaan kommentteja, jotka eivät ole pitäneet paikkaansa.

– Joskus voin olla todella suora ja rehellinen. Olen myös joutunut hankaluuksiin, sillä olen ollut sarkastinen ja yrittänyt vitsailla. Joskus ihmiset ottavat kommenttini kirjaimellisesti ja tekevät niistä suuren skandaalin.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: X17online.

Lue myös:

    Uusimmat