Lumiukko jäi auton alle Tuusulassa

Pakettiautollaan toissailtana liikenteessä ollut mies koki melkoisen yllätyksen, kun hän törmäsi Jokelantiellä ajoradalle rakennettuun lumiukkoon.

Törmäys ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Kotiin saavuttuaan porkkananenään törmännyt autoilija huomasi lumiukon kuitenkin aiheuttaneen autolleen melkoisia vahinkoja. Pakettiauton pohjapanssari oli rikkoutunut ja ilmastoinnin lauhdutin roikkui enää letkujen varassa. Lumiukon kunnosta ei ole tietoa.

Hauskaksi tarkoitettu teko voi täyttää joskus myös rikoksen tunnusmerkistön ja aiheuttaa tekijälle huomattavan korvausvelvollisuuden, kuten tässäkin tapauksessa. Keski-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja lumiukon tekijöistä.

Mopoautosta löytyi rattijuoppo

Keski-Uudenmaan poliisia työllisti lumiukon lisäksi myös mopoautolla liikkunut rattijuoppo.

Poliisin partio sai tiedotteen mukaan viime yönä ilmoituksen epäillystä rattijuoposta, joka oli liikenteessä Mopoautolla Järvenpääntiellä. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton Rastitiellä. Mopoauton kuljettaja oli Keravalta kotoisin oleva vuonna -95 syntynyt nuori mies, joka puhalsi 1,66 promillea.

Nuorukainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Asiasta ilmoitettiin myös nuorukaisen vanhemmille. Kyydissä mopoautossa oli yksi matkustaja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat