Lukko kaappasi SM-liiga-seuran kultakimpaleen – "Tämä ei ole aprillipila"

Korona rusentaa jääkiekon SM-liigaa -"Seurojen talous ja tulevaisuus on täysin auki" 4:49
Korona rusentaa jääkiekon SM-liigaa – "Seurojen talous ja tulevaisuus on täysin auki"

Rauman Lukko ja hyökkääjä Anrei Hakulinen ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen. Hakulinen siirtyy Raumalle Kouvolan KooKoosta.

Viidellä edellisellä kaudella Kouvolan KooKoota edustanut Anrei Hakulinen siirtyy Rauman Lukkoon. Lukko tiedotti Hakulisen 1+1-vuotisesta sopimuksesta keskiviikkona. Hakulisen sopimuksen toinen vuosi sisältää option ulkomaille siirtymisestä.

Kesken kauden 2015–2016 KooKoohon siirtynyt Hakulinen, 30,  nousi Kouvolan vuosinaan joukkueen kärkihyökkääjien joukkoon ja myös maajoukkueeseen. Tällä kaudella hän ehti tehdä 47 SM-liiga-ottelussa tehot 11+24 ennen kuin loukkaantui.

Hakulinen kertoo Lukon tiedotteessa kuntoutumisensa loukkaantumisesta sujuvan aikataulussa.  

– Pitkä kesä on edessä ja kun syksyllä kiekko tippuu jäähän uuden kauden myötä niin olen täydessä kunnossa. Ei sen suhteen ongelmia.

Hakulinen toivoo kehittyvänsä Lukossa kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi.

– Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle. Omat tavoitteet ja unelmat ovat myös ulkomailla. Jos pystyn pelaamaan huippukauden, niin pääsisin varmasti isompiin ja kovempiin liigoihin.

Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt hehkuttaa seuransa kaappausta.

– Selkeästi yksi kovimpia suomalaisia pelaajia, jotka oli tulevaan kauteen mahdollista kotimaan markkinoilta saada. Äärettömän tyytyväinen olen, että Anrei valitsi meidät, Sahlstedt sanoo.

– Sellainen fiilis Anreista on, että oli siinä mitä pelaajia tahansa ympärillä niin kenttä tuntuu toimivan. Erittäin järkevä ja tärkeä pelaaja aina sille kentälle ja joukkueelle missä pelaa.

Lukko kertoi Hakulisen siirtymistä Raumalle myös Twitterissä. Se julkaisi pelaajan videoterveiset saatesanoilla "Tämä ei ole aprillipila":



Lue myös:

    Uusimmat