Love Islandissa tulikuumat tunnelmat – sylitansseja ja intohimoisia suudelmia

First Look 07.09.2021 1:22
Katso esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi -jaksossa tunnelma kuumenee.

Love Island Suomi -sarjan tiistai-illan jakso alkaa tulikuumissa merkeissä, kun miehet saavat vesitaistelun palkintona antaa sylitanssit villan naisille.

Tanssin jälkeen edes uima-altaan vesi ei viilennä saarelaisten tunteita, kun useampi pari vaihtaa intohimoisia suudelmia illan pimeydessä. Suudelmia vaihtavat Salli ja Eeli, Mikko ja Rosa sekä Muhamed ja Niina.

Tunnelma kumminkin viilenee, kun Kimi tuo uutisen Love Island Suomen kolmannen kauden ensimmäisestä parinpudotuksesta. Katsojat ovat saaneet äänestää turvaan suosikkipariaan.

Uutiset saavat saarelaiset suunniltaan, kun he tajuavat, että heidän täytyy jättää hyvästit kahdelle ystävälle. Saarelaisista etenkin Niinaa, Muhamedia, Oonaa ja Kimiä mietityttää heidän tulevaisuutensa rakkauden saarella.

Kimi summaakin tilannetta hätäpalaverissa. Hän toteaa, etteivät he voi tilanteelle mitään. Parinvaihto on tehnyt heille kaikille hyvää, mutta samalla pistänyt heidät suoraan pudotuksen tulilinjalle.

Juuri julkaistussa first lookissa, kuitenkin paljastuu, että seremoniassa nähdään dramaattinen käänne. 

– Te kaksi olette saaneet vähiten ääniä katsojilta, mutta vain toinen teistä putoaa. Toinen saa uuden mahdollisuuden, Muhamed lukee viestiä.

Kuka joutuu kotimatkalle? Katso esimakua tulevasta jaksosta ylhäällä olevalta videolta! Katso myös pariseremonian jälkeinen keskustelu: 

Seremonian jälkitunnelmat 1:05

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat