Tunteet kuumenevat Love Island -parin kesken – rakkauden saaren erikoinen tabu kummittelee kuitenkin miehen mielessä: "Se saattaisi pilata koko homman"

First Look 24.09.2021 1:20
Sviittitreffit tulevat päätökseen ja miehet päätyvät keskustelemaan ihastumisesta. Illan kruunaa parinvalinta ja uusi saarelainen Eveliina.

Nivon ja Kreten tunteet toisiaan kohtaan voimistuvat.

Love Island Suomen Krete ja Nico hehkuvat onnellisuutta päästessään romanttisille treffeille. He kiusoittelevat toisiaan herkeämättä, selvästi nauttien toistensa seurasta. Huvimajassa Krete luonnehtii Nicon kanssa keskustelua luontevaksi ja kivaksi. Nico ei meinaa pysyä tuolissan, kun kertoo huvimajassa, että hän aikoo viettää jälleen yön Kreten kanssa - tosin sohvalla. 

Keskustelu siirtyy Nicon antamiin pakkeihin, josta Krete on vieläkin nyreissään. Lähtö kotiin oli lähellä varsinkin Kretellä, josta hän ei unohda huomauttaa Nicoa. Mies ei ole kuitenkaan enää vaihtamassa Kreteä keneenkään.  

Palattuaan villaan Nico kertoo innostuneena treffien tapahtumista muille miehille, hehkuttaen kuinka pariskunta ei aio enää vilkuilla muita. Hän kuitenkin selventää, että I-kirosanaa ei ole käytetty. I-kirosanalla tarkoitetaan ihastumista, josta on tullut tabu rakkauden saarella. Miehet pohtivat, että sanaa varotaan, koska alkupuolella se aiheutti ahdistusta ja sekaannusta villassa. Nico selventää huvimajassa, että ihastuminen Love Islandilla on kuin rakkaudentunnustus.    

– Se saattaisi pilata koko homman, Nico pohtii. 

Myöhemmin saarelaiset saavat tiedon, että illan aikana on tulossa parinvalinta, johon osallistuu myös uusi sinkkunainen, Eveliina. Hän saa ensimmäisen valintavuoron, jonka jälkeen miehet päättävät parinsa. Spekulointi lähtee heti laukalle ja saarelaiset uskovat uuden sinkkunaisen valitsevan Jaron, Vilin tai Nicon. Krete on äärimmäisen huolestunut ja peloissan, että ei vieläkään pääse Nicon pariksi.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat