Roni, 21, hakee Love Island -villasta kontaktia kahden tietyn naisen kanssa – miehen erikoisuus on yllättävä harrastus

1:29
Eeli kokee onnen kyyneleitä muistellessaan koko matkaansa Love Islandilla. Illan edetessä tunnelma kuitenkin kääntyy ja kyyneleet muuttuvat onnesta suruun, sillä edessä on jälleen parinpudotus.

Roni on Love Island Suomi -villan uusin asukas.

Love Islandissa nähdään jälleen uusi tulokas, kun Mikkeliläinen Roni, 21, saapuu miesten joukon jatkoksi. Saaren uusin vahvistus tekee töitä myynnin ja markkinoinnin parissa helsinkiläisessä mittatilauspukuja myyvässä firmassa.

Vapaa-aikaansa Roni tykkää viettää kuntosalilla hikoillen ja ystävien kanssa oleillen. Saliharrastuksen vastapainoksi hän myös nauttii pelaamisesta sekä elokuvien katsomisesta. Ronilla on myös yksi yllättävä kiinnostuksenkohde.

– Harrastuksiin menee myös sijoittaminen. Kryptovaluuttoihin tykkään sijoittaa, hän kertoo.

Roni kuvailee olevansa avoin, sosiaalinen ja hauska. Lisäksi hän sanoo olevansa menevä, rento ja rempseä. Ronin mukaan hänen ihannenaisessaan olisi samankaltaisia piirteitä.

– Avoimuus, menevyys ja rempseys ja että pystyy juttelemaan helposti. En tiedä, miten muotoilla yhteen sanaan, mutta semmoinen, ettei tee pienistä asioista isoa showta, mies kuvailee unelmakumppaniaan.

Ronin viimeisin, neljä vuotta kestänyt parisuhde päättyi vuosi sitten. Hän kertoo lähtevänsä Love Islandille avoimin mielin, mutta mikäli saarelta löytyisi joku, joka veisi mieheltä jalat alta, voisi hän olla valmis rakastumaan.

Villan naisista Ronin katse on kiinnittynyt erityisesti Niinaan ja Salliin. Mitään tarkempaa suunnitelmaa kyseisten naisten lähestymiseen hänellä ei kuitenkaan vielä ole.

– Oon ollut aina vähän semmoinen improvisoijakaveri, hän paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja