Love Islandin komistukset Jeffrey ja Ville laittoivat pystyyn yhteisen yrityksen – idea syntyi Espanjassa

0:36
Jeffrey Lawman kertoo vinkkinsä uusille Love Island Suomi -saarelaisille

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tutut Jeffrey Lawman ja Ville Toivonen laittoivat pystyyn yhteisen vaatebrändin.

Love Island Suomi-ohjelman ensimmäisen kauden voittajaksi selviytyi syksyllä 2018 Jeffrey Lawman tuolloisen parinsa Aura Lammen kanssa. Tiet Lammen kanssa erosivat Suomeen paluun jälkeen, mutta yhteys muutamiin muihin Love Island -kilpailijoihin on säilynyt. Lawman ystävystyi muun muassa Love Islandissa kilpailleen Ville Toivosen kanssa ja sittemmin kaksikko ryhtyi yhdessä yhtiökumppaneiksi.

Alkuvuodesta 2020 Lawman ja Toivonen lanseerasivat oman Wavy Finland -vaatebrändinsä. Lawman kertoo idean yhteisestä yrityksestä syntyneen jo syksyllä 2018 Espanjan auringon alla.

– Jo silloin Espanjassa puhuttiin Villen kanssa ylipäätään kaikkea vaatteista, kun siellä vapaaaikaa oli aika paljon. Ja sitten jotenkin vaan päädyttiin tuohon, että olisi siistiä, kun olisi oma vaatebrändi, Lawman kertoo.

– Molemmat ovat jossain vaiheessa miettineet sitä, että se olisi siistiä ja kuitenkin aina miettinyt, että se on liian monimutkaista ja on vaikeaa lähteä näin tekemään.

Ajatuksesta käytiin lopulta tekoihin, kun miehet pääsivät takaisin Suomeen. Lawmanin mukaan yhteistyö on sujunut toistaseksi melko mutkattomasti. Toivonen on ammatiltaan valokuvaaja, joten hän hoitaa yrityksen visuaalisen puolen ja Lawman puolestaan enemmän yrityksen käytännön asioista.

– Tullaan hyvin toimeen eikä riidellä mistään oikeastaan ikinä. Meillä on aika samanlainen visio muutenkin, kyllä se menee aika lailla niin, että jos Ville ehdottaa jotain, niin mulla on ollut se sama asia mielessä. Ja jos puolestani ehdotan jotain, niin hänellä on ollut se juttu mielessä. Parempaa yhteistyökumppania ei olisi voinut toivoakaan.

Lawmanin mukaan kaksikko on laittanut paljon likoon yrityksensä suhteen, vaikka he tekevät vielä tahoillaan myös muita töitä. Maailmanlaajuiseksi pandemiaksi levinnyt koronavirus on myös tuonut omat vastoinkäymisensä tuoreen yrityksen alkutaipaleelle.

–Tämä on vaikuttanut todella paljon valitettavasti, mikä on ihan ymmärrettävää, kun ihmiset miettivät enemmän perustarpeita kuin ulkonäköään. Vaikeita aikoja yrittäjille, mutta eiköhän näistä selvitä, Lawman toteaa.

Toivosen lisäksi Lawman kertoo olleensa yhä aktiivisesti yhteydessä Love Islandissa nähtyihin Janne Nevalaiseen sekä Alexander Eklundiin, jotka asuvat Lawmanin ja Toivosen tapaan myös pääkaupunkiseudulla. Muihin Love Island -ystäviin pidetään nykyään yhteyttä harvakseltaan.

Lawman kertoo myös olleensa aktiivinen tapailurintamalla, mutta oma yritys vie tällä hetkellä suuren osan miehen huomiosta.

– Yhtä tiettyä naista olen tapaillut pidemmän aikaa, saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt on niin paljon töitä, että keskittyy pitkälti niihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja