Ilouutisia rakkausrintamalla – Love Island -voittajat Sofia ja Eetu ottavat seuraavan askeleen suhteessaan: "Uusi koti sijaitsee Hämeenlinnassa"

7:38
Love Island Suomen voittaneet Sofia ja Eetu kommentoivat tunnelmiaan Huomenta Suomessa

Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden voittajat Sofia Näveri ja Eetu Tanskanen muuttavat yhteiseen, Hämeenlinnassa sijaitsevaan kotiin. 

Sofia Näveri kertoi Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden voittajaparin suhteen seuraavasta askeleesta omalla Instagram-tilillään. Näveri on tähän asti asunut Helsingin Töölössä ja Eetu Tanskanen puolestaan Hämeenlinnassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Moni siellä onkin osannut jo arvata että olen muuttamassa. Ja kyllä muutetaan Eetun kanssa yhteen ja kyllä uusi koti sijaitsee Hämeenlinnassa. Jos joku olisi sanonut vuosi sitten, että mä muutan jonkun miehen kanssa Hämeenlinnaan niin olisin nauranut ja kovaa, Näveri kirjoittaa päivityksessään.

LUE MYÖS: 

Näverin mukaan ratkaisu tuntuu oikealta ja hän kokee löytäneensä rinnalleen ihmisen, jonka kanssa haluaa olla. Näverin nykyinen työ myös sallii sen, että hän voi muuttaa kivuttomasti Helsingistä Hämeenlinnaan. 

– Olen niin iloinen että pääsen jakamaan arjen ja elämää Eetun kanssa, Näveri summaa.

Näveri ja Tanskanen kruunattiin Love Island Suomen voittajiksi Espanjan auringon alla syksyllä 2019. Kumpikin heistä aloitti Love Island -taipaleensa ohjelman ensimmäisenä päivänä ja he olivat pari lähes koko ohjelman ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja