Love Island Suomen ensimmäisen kauden suosikki Veera Virta avaa mielipiteensä villaa ravisuttaneesta draamasta: "Ehkä kumpikaan ei ole oikea, jos tarvitsee miettiä noin paljon"

8:33
Rakkauden saaren dramaattiset käänteet yllättivät myös LIS-suosikki Veera Virran – perkaa kauden kohut

Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella kisannut Veera Virta saapui MTV Uutiset Liveen perkaamaan kolmannen kauden käänteitä.

Love Island Suomen kolmannen kauden viimeinen viikko pyörähti käyntiin maanantaina, ja pian kruunataan tuotantokauden voittaja.

Love Island Suomen ensimmäiseltä kaudelta tuttu Veera Virta saapui MTV Uutiset Liven vieraaksi kertomaan ajatuksiaan kolmannen kauden käänteistä.

Virralla on rakkauden saarella hetki sitten nähtyyn kolmiodraamaan selkeä mielipide.

– Mielestäni oli itseasiassa vähän yllättävää, että Kimi sitten kuitenkin valitsi Oonan uudestaan, koska mielestäni niillä vaikutti olevan Rosan kanssa se juttu niin vahva jo, Virta sanoo jatkaen, että kahden naisen pyörittely ja heidän välillään aprikointi oli hänen mielestään hieman kummallista.

– Ehkä kumpikaan ei ole oikea, jos tarvitsee miettiä noin paljon, hän toteaa.

Virta antoi rehellisen mielipiteensä Love Island Suomen kolmannen kauden käänteistä ja kauden tapahtumista – katso analyysi yllä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja