Love Island -kolmiodraamalle karu päätös – Rosa latoi suorat sanat ja poistui saarelta omasta tahdostaan: "En katsele jatkoa suhteellemme enää koskaan"

First look 4.10.2021 1:41
Kimi jatkaa kamppailua omien ajatuksiensa kanssa, pallotellen Rosan ja Oonan välillä. Miehen aika käy vähiin, kun saarelle tulee tieto parinvalinnasta. Ensimmäisenä valintavuorossa on Kimi.

Rosa F poistui saarelta vapaaehtoisesti, kun Kimi valitsi parikseen Oonan.

Love Island Suomen villalla puhututtanut kolmiodraama Kimin, Oonan ja Rosa F:n välillä tuli päätökseensä.

– Tällä kertaa tunteeni ja taistelu eivät riittäneet ja Kimi valitsi Oonan. En nähnyt järkeä jäädä hengailemaan sinne enää, Rosa kertoo MTV Uutisille.

Oonan paluu villalle ei luonut automaattisesti Rosalle uhattua oloa.

– Luotin Kimiin ja meidän juttuun täysin. Oloni kuitenkin muuttui, kun Kimi alkoi puntaroimaan meidän kahden välillä, hän myöntää.

Parivalinnassa Kimi valitsi parikseen Oonan. Valinta tuntui Rosasta luonnollisesti pahalta.

– Olin todella ihastunut Kimiin. Avasin sydämeni tuolla täysin ja se pelottikin aluksi, kun tunteita syttyi niin nopeasti. Annoin kaikkeni ja ihastuin todella kovaa, hän huokaa.

 Tempauksen seurauksena Rosa ilmoitti haluavansa poistua saarelta. Ennen seremoniaa Rosa oli kuitenkin kertonut Kimille valinnan panoksista.

– Sanoin Kimille suoraan, että kun astelen täältä ulos, ovi tämän jutun osalta sulkeutuu kokonaan. En katsele jatkoa suhteellemme enää koskaan. Toivon hänelle parasta, mutta jatkan eteenpäin.

Välit Oonaan eivät olleet Rosan mielestä missään vaiheessa huonot.

– Minulla ei ole ollut mitään Oonaa vastaan missään vaiheessa. Juttelimme saarella hänen kanssaan pari kertaa kahdestaan. Tilanteessa ei kuitenkaan ollut voimia tutustua häneen. Suomessa aiomme kuitenkin tutustua lisää ja odotan sitä kovasti. 

Vaikka olo on pettynyt, on Rosa tyytyväinen saatuaan tilanteelle päätöksen.

– Totta kai harmittaa ja olo on pettynyt. Viimeiset päivät olivat kuitenkin henkisesti vaikeita ja rankkoja.Tällä hetkellä on surullinen fiilis, mutta tästä mennään eteenpäin, hän päättää.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat