Jättiyllätys! Love Island -villalta dramaattisesti lähtenyt Oona palaa takaisin rakkauden saarelle tähtäimessään Kimi: "Kyllähän se paskalta tuntui"

First Look 30.09.2021 1:37
Suhteet syvenevät päivä päivältä ja elämä villan ulkopuolella alkaa puhuttamaan saarelaisia yhä enemmän.

Love Island Suomi -villa saa odottamattoman uuden asukkaan, kun Oona saapuu selvittämään välejään Kimin kanssa.

Love Island Suomi -villassa nähdään järisyttävä käänne, kun dramaattisen parinvalinnan seurauksena tippunut Oona, 23, palaa takaisin rakkauden saarelle. Kimin kanssa yhtä pitänyt nainen joutui jättämään villan, kun uutena sinkkuna saarelle astellut Rosa F valitsi miehen parikseen.

Oona kertoo, että Rosa F:n ja Kimin välisen suhteen kehittymistä ei ole ollut helppoa seurata. Hänestä tuntui pahalta katsoa jaksoa, jossa todistettiin hänen omaa putoamistaan villalta, ja huomata, miten nopeasti kaikki tapahtui.

– Kyllähän se tosi paskalta tuntui, että itse olet yksin kotona ja toiset jatkaa sitä elämää siellä. Pahalta se tuntui, Oona sanoo.

Nainen kertoo, että hänelle tuli hieman petetty olo sen jälkeen, kun Rosa F ja Kimi nähtiin villalla läheisissä tunnelmissa heti hänen lähtönsä jälkeen. Toisaalta Oona kuitenkin tietää, että tämä kuuluu pelin henkeen. Villalla on pakko jatkaa eteenpäin.

Rosa F:ään Oona kertoo suhtautuvansa neutraalisti. Kaksikko ei kerennyt tutustua kunnolla heidän molempien ollessa vielä villalla.

Vaikka Rosa F ja Kimi ovat viihtyneet saarella läheisesti yhdessä, kertoo Oona silti odottavansa Kimin näkemistä. Nainen ei ole varma, mitä mieltä hän on suhteestaan Kimin kanssa.

– Kyllä mä odotan ihan super paljon sitä, että pääsen näkemään sen ja katsomaan, että vaikuttaako tuloni Kimin tunteisiin. Mutta kyllä minusta tuntuu, että minun omiin fiiliksiinikin on vaikuttanut hänen ja Rosan suhde tuolla, Oona kertaa.

Oona uskoo, että hänellä ja Kimillä voisi olla vielä mahdollisuus. Kukaan muu saaren mies ei ole laittanut sukkia pyörimään naisen jaloissa.

– Minusta tuntuu, että meillä oli kuitenkin niin hyvä juttu ja se loppui niin kesken, niin kyllä mä ainakin haluan uskoa, että siinä voisi olla vielä mahdollisuus. En mä tonne lähtisi takaisin, jos en uskoisi, että siinä mitään mahdollisuutta olisi, hän kertoo.

Saarelle palatessaan Oona haluaa kertoa Kimille kaikista tunteistaan. Tarkoituksena olisi kertoa myös huonommista tunteista, mitä Oona on käynyt läpi ollessaan poissa villalta. Tämän jälkeen hän haluaa kuitenkin vedota tunteisiin, joita parivaljakon välillä oli ennen Oonan putoamista villalta.

Suunnitelmana on astella villan ovista sisään avoimin mielin ja ”kaikki peliin” -asenteella.

– Yritän mennä tosi itsevarmana ja katsoa tuon kortin loppuun mikä jäi tosi pahasti kesken. Yritän tehdä kaikkeni, että sen saisi katsottua ja saisin mielenrauhaa. Joko se juttu voi lähteä siitä uudestaan, tai sitten niillä (Rosa F:llä ja Kimillä) on siellä sen verran hyvä juttu, että minusta ja Kimistä ei tulekkaan mitään, mutta sitten ainakin saan varmuuden siihen, ettei minun tarvitse miettiä sitä tuolla koti-Suomessa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat