Love Island -parin suhde epäilyksen alla: "Tuleeko pelittämään oikeasti? "

First Look 14.09.2021 0:55
Tatulla ja Emilialla läheisyyskielto

Love Island Suomi -jaksossa Krete miettii Mikon ja Rosa A:n välejä.

Love Island Suomi -sarjan viikko käynnistyy tiistain jaksossa toden teolla. Krete ja Mikko keskustelevat miehen ja Rosa A:n suhteesta. Kreteä huolettaa, että Mikon huumori on aivan liian ronskia Rosa A:lle. Mikon letkautukset ovat johtaneet jo aiemmin eripuraan parin välillä.

– Koen, että Mikko on sosiaalinen ja hauska persoona. Tuntuu, että Rosa ei välillä ymmärrä sen läppiä, Krete miettii. 

Mikko on samoilla linjoilla Kreten kanssa ja epäilee Rosa A:n olevan liian rauhallinen hänelle.

– Tuleeko tämä pelittämään oikeesti? Huumori on aika iso osa elämää, Krete kyselee.

Krete nousee väärällä jalalla ja hänen parinsa Nico joutuu kiukun kohteeksi, vaikka he ovatkin olleet viime aikoina läheisempiä. Nico alkaa olla kypsä Kreten käytökseen.

Päivän aikana saarelaiset innostuvat juoruamaan Mikon ja Kreten potentiaalisesta romanssista. Villan naiset tenttaavat Kreteä aiheesta. Krete kertoo, että Mikko aikoo katsoa Rosa-kortin vaikeuksista huolimatta.

Krete kehuu Mikon luonnetta naisille, mutta ei ole ajatellut häntä kuin ystävänä. Syynä tosin on myös se, että Mikko ei ole antanut itsestään mitään irti Rosa A:n takia. Krete siirtää aiheen pois omista tunteistaan ja ottaa esiin Mikon huolen, että Rosa A katselee yhä Eelin perään. 

Katso esimakua jaksosta ylhäältä!


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat