Love Island -ohjelmasta tuttu Tommy löysi rinnalleen uuden rakkauden: "Tämä ihminen saa sukat pyörimään ja henkselit paukkumaan"

Love Island -ohjelmasta tuttu komistus esitteli uuden puolisonsa Instagramissa. 

Viime syksynä Love Island Suomi -ohjelmassa nähty Tommy erosi alkuvuodesta Nikitasta, jonka kanssa he tutustuivat ohjelmassa. 

Nyt Tommy on löytänyt vierelleen uuden puolison. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa rakkaansa kanssa. 

– Instagram, meet my girlfriend. LOOK AT HER! Tämä ihminen saa mun sukat pyörimään ja henkselit paukkumaan. Oon enemmän kuin onnellinen tällä hetkellä. All good comes for those who wait. Toivotamme hyvää juhannusta kaikille, stay safe! mies kirjoitti juuri ennen juhannusta. 

Tommy ja Nikita erosivat tammikuussa. Heidän suhde saarella oli tulinen ja ajoittain erittäin myrskyisä. Parin välillä nähtiin useita riitoja eri aiheista, joita myös muut Love Island -villan asukkaat toisinaan spekuloivat ja ihmettelivät. 

Mies  ilmoitti heidän erostaan Instagramin Tarinat-osiossa.

– Ollaan erottu Nikitan kanssa. Ei vaan sovita toisillemme, yksi elämä vaan annettu, niin turha elää negatiivisuudessa. Jos ei kaksi ihmistä vain tee toisilleen hyvää, niin on parempi jatkaa erilleen, hän kirjoitti Instagraminsa Tarinat-osiossa. 

– Toivottavasti syitä ei kyseltäisi enempää. En pysty antaa yhtä syytä tähän päätökseen. Totuus on, että ei meidän juttu vaan toiminut.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja