Loreen: Olen ollut sika suhteessa

Ruotsalainen euroviisuvoittaja Loreen paljastaa ikävän puolensa Aftonbladet-lehdelle.

Tämän vuoden euroviisuvoittaja Loreen haluaa selventää kaksi väärinkäsitystä itsestään. Laulaja kertoo Aftonbladetille ihmisten usein luulevan häntä hippimäiseksi ja hengelliseksi.

– Itse asiassa olen erittäin tieteellinen. Minä rakastan biologiaa, fysiikkaa ja kemiaa. Kaikkea mikä auttaa selventämään asioita, Loreen paljastaa lehdessä.

Loreen on jo pitkään puhunut ihmisoikeuksien puolesta. Haastatteluissaan laulaja haluaa painottaa, että kaikki ihmiset ovat vapaita, eikä kenenkään tarvitse sietää pompottamista. Loreenin mukaan hänen toimintansa saa ihmiset kuvittelemaan hänen olevan erittäin "hyvä tyttö" ja tämä on hänen mielestään toinen väärinkäsitys.

– Olen koko elämäni seilannut hyvän ja pahan välillä, mutta minulla ei todellakaan ole puhtaat jauhot pussissa, Loreen paljastaa lehdelle.

Loreen kertoo tehneensä elämänsä aikana paljon hyvää, mutta myös paljon pahaa.

– Haluan vaikuttaa ihmisiin nyt positiivisesti, koska olen aikaisemmin vaikuttanut kaikkiin niin negatiivisesti, laulaja kertoo.

Loreen pitää yksityiselämänsä pitkälti salassa, mutta paljastaa lehdelle olleensa sika parisuhteessa.

– Olen ollut erittäin katkera suhteessa. Lisäksi olen käyttäytynyt kuin sika, vaikka se ehkä oli vain alitajuisesti.

Laulaja ei halua paljastaa enempää suhteestaan, mutta kertoo tehneensä paljon virheitä ja kohdelleensa läheisiään huonosti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat