Loppuuko seksi omaan orgasmiisi? Raati vastaa: "Jos jollain on puoliso, joka tekee näin..."

Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin 0:50
KATSO MYÖS: Jäikö hekuman huippu saavuttamatta? Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin!

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kun saat orgasmin ensimmäisenä, tarjoudutko sen jälkeen auttamaan kumppaniasi saamaan orgasmin vai oletatko, ettei se ole tarpeen/hän hoitaa asian itse, ja päätät seksin siihen? Perustele vastauksesi", kysyy nimimerkki Insecure.

Näin raati vastasi

"No, ei tietenkään seksi pääty siihen, herranen aika. Ai, että jos mies tulee suuseksissä, niin homma seis ja hän lähtee suihkuun? Jos jollain on puoliso, joka tekee näin, niin erotkaa välittömästi. Itsekkyys sängyssä kertoo ihmisestä kaiken."
– Nainen, 31, sinkku

"Edellisessä pitkässä parisuhteessa koitin "hoitaa" yleensä ensin tyttöystäväni, ja sitten hoidimme yhdessä itseni. Jos se ei aina onnistunut, ei haitannut, koska olimme usein sängyssä päivittäin ja se oli parasta seksiä, mitä oli kumpikaan ennen kokenut."
– Mies, 43, sinkku

"Pidän tärkeänä sitä rakastelussa, jotta myös kumppani saa orgasmeja, useita mielellään."
– Mies, 65, parisuhteessa

"Kyllä tarjoudun aina. Mutta herranjumala sentään, kun naiset eivät puhu halustaan, tarpeestaan tai siitä, miten saisivat. Kaikkeni olen yrittänyt, ja ei silti auta mikään."
– Mies, 33, avioliitossa

"Aina molemmille orgasmit, ellei toinen erikseen sano, että nyt ei enää lähde."
– Nainen, 26 parisuhteessa

"Kyllä, joka kerta autan orgasmin toiselle, vaikka olisi kyseessä toinen tai kolmaskin orgasmi. Ensimmäinen orgasmi tulee autettua joka tapauksessa."
– Mies, 38, parisuhteessa

"Ehdottomasti autan saamaan orgasmin. En haluaisi, että minuakaan jätetään kuin nallia kalliolle. Toisen nautinto on tärkeää minulle. Loppuun asti."
– Nainen, 37, seksisuhteessa

"Totta kai toiselle myös, se kuuluu molempien oikeuksiin."
– Nainen, 42, avioliitossa

"Riippuu siitä, haluaako toinen ylipäätään omaa orgasmia. Lähtökohtaisesti tarjoudun, ajattelen molemminpuolisen tyytymisen olevan tavoiteltavaa. Kysymällä kumppanilta ja oppimalla tuntemaan hänen tarpeitaan selviää, millä kerroilla hän haluaa tyydytystä."
– Mies, 25, parisuhteessa

"Tarjoudun! Eikö olisi itsekästä jättää toinen kokemasta nautinnon huippua? Mielestäni myös toisen nautinnon seuraaminen lisää omaa nautintoani entisestään."
– Mies, 20 parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat