Kuumia unia ystävän miehestä – saako haaveet toteuttaa? Raati vastaa: "Jos olet valmis tuhoamaan ystävyyden miehen vuoksi..."

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Ajatellaan, että ystäväsi on naimisissa kuuman miehen kanssa, josta näet märkiä unia. Tiedät tämän olevan molemminpuolista. Onko nämä unelmat ok toteuttaa, vaikka se satuttaisi ympärillä olevia? Kenen onni on tärkein? Terveisin nimim. hajotin kaiken ja olen silti onnellinen." kysyy nimimerkki Suhde kukoistaa.

Näin raati vastasi

"Olen tehnyt tuon ja hajottanut kaiken. En tekisi enää toiste."
– Mies, 33, parisuhteessa

"Toisen omaan ei saa koskea."
– Mies, 58, parisuhteessa

"Ei ole ok toteuttaa tietoisesti. Maailmassa on muitakin miehiä, ei tarvitse viedä toisen omaa, jos heillä on muuten suhde kunnossa. Mietipä omalle kohdalle: miltä tuntuisi, jos avioliittosi hajoaa siksi, että mies pettää ystävättäresi kanssa…?"
– Nainen, 40, sinkku

"Jos olet valmis tuhoamaan ystävyyden miehen vuoksi, niin voit sen tehdä. Loppupeleissä täällä eletään vain itseä varten, mutta tekojen seuraukset tulee kantaa ja puntaroida, onko se kaiken sen arvoista. Saatko enemmän kuin menetät?"
– Nainen, 24, avoliitossa

"Ei todellakaan ole ok, vaan hyvin itsekästä. Ei ystävien aviopuolisoihin kosketa! Eikä varattuihin muutenkaan! Mihin tämä maailma oikein on menossa?"
– Nainen, 35, naimisissa

Katso myös: Mikä on suurin virhe sängyssä? Juttu jatkuu videon alla.

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38
Mikä on pahin virhe sängyssä? Seksuaaliterapeutti vastaa.

"Jokainen elää, kuten haluaa. Itse yritän elää muita kunnioittaen, mutta aina se ei ole mahdollista. Jokainen myös tekee virheitä, ja joka väittää, ettei koskaan ole mitään moraalitonta tehnyt, kyllä valehtelee... Tärkeintä olisi elää niin, että voi elää itsensä kanssa. Esim. kuvaamassasi tilanteessa tunteista voisi keskustella miehen kanssa, sitten kukin ottaa tahoillaan eron kunnioittavasti ennen mitään kuumien unelmien toteuttamisia. Ei se rikos ole rakastua ns. väärään ihmiseen, mutta ystävyyttä tuskin enää voi tämän jälkeen pelastaa."
– Nainen, 35, avoliitossa

"Minulle ainakin ystävyys on tärkeää ja ei tulisi mieleenkään vokotella ystävän miestä, oli hän miten seksikäs vain, miten molemminpuolinen fiilis vain. Plus hyvä muistaa, että haaveet ja todellisuus eroavat. Eli ei se mies ehkä ole livenä niin ihana kuin haaveissasi."
– Nainen, 34, parisuhteessa

"Oma moraali ei antaisi myöten ystävän ollessa kyseessä. En ikinä haluaisi satuttaa ystävääni."
– Nainen, 27, sinkku

"Minäkin näen märkiä unia useista eri-ikäisistä naisista, mutta en tosiaankaan kuvittele, että 24/7 onnistuisi heidän kanssaan. Tarkennettuna: onko kyseessä vakavampi tarkoitus olla yhdessä? Jos, niin siitä vaan, mutta älkää sitten erotko, kun arki koittaa."
– Mies, 62, eronnut sinkku

"Ei ole ok toteuttaa sinun unelmiasi heidän suhteensa aikana.  Eri asia, kun heidän suhteensa on päättynyt, jos se edes päättyy. Sinun tilanteessasi kysyisin itseltäni: millainen ystävä olen, ja haluan olla? Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun ystäväsi pettäisi sinut?"
– Nainen, 33, parisuhteessa

"No, ei ole ok. Itsekästä!"
– Nainen, 36, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat