Logan Paulilta yllätyspaljastus Donald Trumpille

Logan Paul paljasti Donald Trumpille olleensa valmis astumaan Mike Tysonin tilalle nyrkkeilyotteluun veljeään Jake Paulia vastaan.

Jake Paulin ja Mike Tysonin oli määrä kohdata Texasissa 80 000 katsojaa vetävällä stadionilla 20. heinäkuuta. Suoratoistopalvelu Netflixin esittämä nyrkkeilymatsi kuitenkin siirrettiin Tysonin terveyshuolten vuoksi oteltavaksi 15. marraskuuta. Tyson tarvitsi hoitoa valiteltuaan pahoinvointia ja huimausta lennon aikana, ja nyrkkeilylegenda kärsii mediatietojen mukaan vatsahaavasta.

Tysonin terveyshuolet saivat Logan Paulin kaavailemaan, että hän voisi hypätä tilalle ottelemaan pikkuveljeään vastaan.

– Olin valmis astumaan kehiin Mike Tysonin sijaan, kun hän sairastui ja ottelua piti lykätä. Ja kävimme itse asiassa asiaa läpi Netflixillä, Logan Paul sanoi Impaulsive-podcastissaan keskustelussa Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin kanssa.

Paulien nyrkkeilytaitoja hyviksi kehunut Trump pohti, että veljesten olisi "vaikea otella toisiaan vastaan". Paul kuitenkin tokaisi, että ei olisi, kun kyse on Netflixin "jättijutusta".

Paul sanoi, että veljekset rakastavat toisiaan. Ottelu niin sanotusti otettaisiin otteluna.

– Minä ja Jake päätimme, että mikä ikinä lopputulos olisikin, meidän pitäisi olla sinut sen kanssa.

Yhdysvaltalaisveljekset eivät kuitenkaan ole Paulin mukaan sparranneetkaan toisiaan vastaan.

– Löin häntä naamaan kerran, koska hän vei lasini, Paul tosin lisäsi.

Paulin veljekset nousivat tunnetuiksi suosituilla nettivideoillaan. Jake Paul on otellut nyrkkeilyssä jo kymmenen ammattilaisottelua, joista hän on voittanut yhdeksän ja hävinnyt yhden.

Logan Paulilla on kahdesta nyrkkeilymatsistaan tilillään voitto ja tappio. Hän on toiminut myös showpainijana WWE-mahtiorganisaatiossa.

Lue myös:

    Uusimmat