Liverpoolin Mestarien liigan finaaliin laukoneen hyökkääjän serkku säkenöi Veikkausliigassa – "Ääneni oli poissa, kannustin Divockia niin kovasti"

HIFK:n maalivahti Arnold Origin yöunet jäivät vähiin keskiviikon vastaisena yönä, kun hän seurasi serkkunsa Divock Origin edesottamuksia jalkapallon Mestarien liigassa. Divock niittasi kaksi täysosumaa Barcelonan verkkoon, kun Liverpool ylsi sensaatiomaisesti Mestarien liigan finaaliin.

Arnold esitti parastaan Suomen liigassa keskiviikkoiltana, kun HIFK ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet maalein 1–1. Kenialaistaustaisen jalkapallosuvun vesoilla on lämpimät välit.

–  Rupesin nukkumaan kolmen aikoihin. Olimme yhteydessä ja onnittelin häntä, Arnold Origi tunnelmoi.

Avausjaksolla Origi näytti osaamistaan, kun hän torjui Daniel Sjölundin rangaistuspotkun.

–  Arnold oli jälleen fantastinen, HIFK:n valmentaja Tor Thodesen kiitteli.

Origin työskentely helsinkiläisten maalilla oli vahvaa. Hän luki hyvin keskityspallot ja ohjasi äänekkäästi kenttäpelaajia.

–  Äänenihän oli ihan poissa, kun kannustin Divockia niin kovasti, Arnold virnisti.

HIFK:n vikkelä brasilialainen Erikson Carlos eli "Tiquinho" tuhlasi avausjakson puolivälin jälkeen läpiajon, mutta ei pari minuuttia ennen taukoa toista paikkaansa. Viitisen minuuttia ennen toisen jakson päättymistä Simon Silverholt pilasi Origin nollapelin ja hankki IFK:lle vieraspisteen.

–  Meillä oli mahdollisuudet useampaankin maaliin ja ottelun voittamiseen, saarelaisten valmentaja Peter Lundberg tuumi.