Mainos

Live klo 14.20: Ihmiskoe Helsingin keskustassa – Kuka pystyy tuijottamaan vapaaottelija Makwania silmiin?

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin työ on ohi, jos hän ei ole läsnä joka sekuntia – oletko sinä koko ajan valppaana ja läsnä? Liikenneturva tekee tänään ihmiskokeen Helsingin keskustassa, jossa kuka tahansa voi kokeilla sitä, miltä tuntuu viettää puoli minuuttia tuijottamalla Makwania silmiin.

Liikenneturva kuvaa tänään "liikennevalistusvideota" Kiasman edessä kello 13.30 alkaen. Tapahtumapaikka on Mannerheimin patsaan vieressä. Paikalla myös MTV Uutiset ja Kisman tapahtumia voit seurata suorana MTV Uutisten Facebook-sivuilta kello 14.20 alkaen.

– Valistusvideon tarkoitus on korostaa läsnäolon ja keskittymisen merkitystä liikenteessä. Videomme päätähti on Makwan Amirkhani, joka on omassa työssään keskittymisen ja läsnäolon ammattilainen. Haastamme ohikulkijoita viettämään minuutin Makwanin kanssa - olemaan läsnä, kertoo järjestöpäällikkö Pasi Anteroinen.

Anteroinen uskoo, että tuijottelu Makwanin silmiin aiheuttaa eri ihmisillä erilaisia reaktioita.

– Olen varma, että luvassa on hyvinkin erilaisia reaktioita. Jotain voi alkaa jännittää ja punastuttaa. Mielenkiintoista on nähdä myös se, kykenevätkö kaikki edes tuijottamaan 30 sekuntia vahvasti läsnäolevaa vapaaottelijaa silmiin. Meillä on vapaaehtoisiksi lupautunut joitakin ihmisiä, mutta kuka tahansa voi tulla yrittämään tätä, lupaa Anteroinen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.