Mainos

Lipponen: Masa Yardsin tuki ei ajankohtainen

Suomen hallituksessa ei ole keskusteltu konkreettisesti valtion mahdollisesta tuesta Masa Yardsille, jonka tilannetta varjostaa norjalaisen emoyhtiön Kvaernerin kassakriisi.

Pääministeri Paavo Lipponen sanoi tänään Kööpenhaminassa, ettei telakkatuki ole Suomen osalta nyt ajankohtainen. Lipposen mukaan hallitus on saanut vain yleisen informaation Masa Yardsin tilanteesta, mutta mistään mahdollisesta tukiehdotuksesta tai järjestelyihin osallistumisesta hallituksessa ei ole keskusteltu.

Lipponen ei halunnut ottaa kantaa siihen, onko valtion tuki ylipäänsä mahdollista, koska kauppa- ja teollisuusministeriöltä ei ole tullut minkäänlaista ehdotusta.

Pohjoismaiden neuvoston kokoukseen osallistuva Lipponen samoin kuin Norjan pääministeri Kjell Magne Bondevik odottelivat puolen päivän tiedotustilaisuuden aikoihin tarkempia tietoja Norjasta.

Lipponen kertoi saaneensa tietää, ettei Norjan hallitus ilmeisesti aio ainakaan suoraan tukea Kvaerneria, mutta he ovat toimineet taustalla ratkaisun saamiseksi.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.