Lionel Messi avautui Barcelonassa odottaneesta järkytyksestä – "Sitä oli erittäin vaikea sulattaa"

1:41
Sieltä se tuli: Lionel Messi osui ensimmäistä kertaa PSG-paidassa syyskuun lopussa.

Lionel Messi on avautunut Barcelona-taipaleen yllättävän päättymisen aiheuttamasta sokista. Argentiinalaistähden sopeutumista PSG:hen ovat helpottaneet tutut kasvot. 

Messin, 34, ura ja elämä kokivat yllättävän käänteen kesällä, kun hän oli aikeissa allekirjoittaa jatkosopimuksen Barcelonan kanssa. Seura, jota hyökkääjä oli edustanut 13-vuotiaasta saakka ja jolle Messi oli tehnyt lähes 700 maalia, pudotti kuitenkin uutispommin. 

– Tulin heinäkuussa takaisin Barcelonaan (Copa America -turnauksesta) valmistautuakseni uuteen kauteen. Ajatukseni oli allekirjoittaa sopimus ja aloittaa harjoittelu välittömästi. Luulin, että kaikesta oli sovittu ja ainoastaan allekirjoitukseni uupui, Messi kertoi France Footballin lauantaina julkaisemassa haastattelussa. 

– Sitä oli erittäin vaikea sulattaa. Meidän piti jättää kotimme ja muuttaa rutiinimme. 

Messi solmi pian tämän jälkeen kaksivuotisen sopimuksen ranskalaisjätti PSG:n kanssa. Siellä häntä odottivat muutama Argentiinan maajoukkuetoveri sekä Barcelonassa kausina 2013-2017 pelannut brassitähti Neymar.  

– Sillä oli iso merkitys päätökseeni, sillä tiesin saapuvani uuteen maahan, ja minun piti aloittaa alusta. Se, että minulla olisi ystäviä pukuhuoneessa, helpottaisi sopeutumistani. 

Messin ja Neymarin lisäksi PSG:n hyökkäyksessä rynnistää ranskalainen Kylian Mbappe. Kolmikon välille on viritelty mediassa supertähtien valtataistelua, mutta Messi vakuuttaa kaiken toimivan jouhevasti. 

– Tuollaisen pelaajan kanssa on helppo tulla toimeen. Ja kun Kylian puhuu täydellistä espanjaa, meillä on hyvä yhteys myös kentän ulkopuolella. 

Messi on onnistunut maalinteossa kerran viidessä PSG:ssä pelaamassaan ottelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja