Neymar räväytti Manchester United -voiton jälkeen – ilmoitti haluavansa samaan seuraan Lionel Messin kanssa: "Meidän on tehtävä se ensi kaudella"

1:21
Neymar iski PSG:n avausosuman Mestarien liigan lohkovaiheen viimeistä edeltäneellä kierroksella Manchester Unitedia vastaan.

PSG:n tähtihyökkääjä Neymar on kertonut haluavansa pelata jälleen ensi kaudella yhdessä entisen joukkuetoverinsa Lionel Messin kanssa.

Messi, Neymar ja Luis Suarez muodostivat viisi vuotta sitten Barcelonan pelätyn hyökkäyskolmikon ennen Neymarin siirtymistä 222 miljoonan euron siirtosummalla PSG:hen vuonna 2017.

Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu tulevana kesänä, ja hän on vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa tammikuusta lähtien.

– Haluan kaikkein eniten pelata jälleen Messin kanssa ja nauttia hänestä taas kentällä, Neymar kertoi ESPN:lle sen jälkeen, kun PSG oli voittanut Manchester Unitedin Mestarien liigassa maalein 3-1.

Alkuperäinen kysymys Neymarille liittyi Messin mahdollisuuteen saapua pariisilaisseuraan.

– Hän voi pelata minun paikallani, ei ongelmaa sen suhteen. Mutta haluan ehdottomasti pelata hänen kanssaan ensi vuonna. Meidän on tehtävä se ensi kaudella, Neymar jatkoi.

Talouskurimuksessa viruvasta Barcelonasta jo kauden alla lähtöhalunsa selväksi tehnyt Messi on pariisilaisten tarkkailussa, ja päävalmentaja Thomas Tuchel totesi myös Messin olevan "erittäin tervetullut" seuraan.

Katalonialaiset puolestaan toivovat Messin allekirjoittavan jatkosopimuksen Barcelonan kanssa. Neuvottelut ovat kuitenkin jäissä tammikuun 24. päivään asti, jolloin seura valitsee uuden presidentin.

Espanjalaismedian mukaan Barcelonan johtoportaasta löytyy myös halukkuutta luopua hirmupalkkaa nauttivasta 33-vuotiaasta argentiinalaisesta rahahuolien helpottamiseksi.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja