PSG:n supertähtien välillä kuohuu huippuottelun alla – päävalmentaja otti kantaa: "Olen puhunut heille"

7:54
Mestarien liiga jatkuu – löytääkö PSG huippuvireen Manchester Citya vastaan?

PSG:n valmentaja Mauricio Pochettino on ampunut alas huhuja, joiden mukaan joukkueen supertähdet Kylian Mbappe ja Neymar olisivat ajautuneet riitaan joukkueen voittaessa viikonloppuna Ranskan pääsarjassa Montpellierin.

Ranskalaismedia raportoi Mbappen olevan tyytymätön Neymariin, joka ei ensin mainitun mukaan syöttänyt palloa hänelle tarpeeksi. Ranskalaisen nähtiin viestineen tyytymättömyttään vaihtopenkillä istuneelle joukkuetoverille. 

– He ovat fantastisia kavereita. Näitä juttuja vain liikkuu, Pochettino sanoi tiistain Mestarien liiga -ottelun alla.

– Parhaiden pelaajien välillä tapahtuu aina. He ovat kilpailijoita, jotka haluavat voittaa ja auttaa joukkuettaan menestymään. 

– Olen puhunut heille yksilöinä. He ovat saattaneet puhua myös toisilleen ja harjoituksissa on otettu kuvia, joissa he nauttivat olostaan. Jos joskus on pieni kärhämä, joka nostattaa kuohuja, kyse on lopulta vain puheesta.

Pochettino puolusti äskettäin päätöstään ottaa Lionel Messi vaihtoon liigaottelussa Lyonia vastaan. Messi vaikutti hämmentyneen vaihtokutsusta.

Manageri sanoi maanantain lehdistötilaisuudessa, että Messin odotetaan pelaavan tiistaina Manchester Cityä vastaan, mutta tämä tarvitsee samalla aikaa sopeutuakseen uuteen elämään Pariisissa.

PSG aloitti lohkovaiheen 1-1-tasapelillä Club Brüggea vastaan. City voitti puolestaan RB Leipzigin maalein 6-3.

Pääkuvan video: C Moren selostaja Tuomas Virkkunen nostaa PSG–City-ottelusta (pelataan tiistaina klo 22 alkaen) esiin myös toisen mielenkiintoisen kulman. Mukana myös ennakkoanalyysiä otteluista AC Milan–Atletico Madrid (tiistaina klo 22) sekä Juventus–Chelsea (keskiviikkona klo 22). 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja