Mainos

"Linnanmäellä edessään useita haasteita"

Linnanmäen omistava Lasten Päivän Säätiö juhlii tänään 50-vuotista taivaltaan. Samalla vietetään myös Linnanmäen sirkuskoulun 25-vuotissyntymäpäiviä.

Linnanmäen huvipuisto kohtaa lähivuosina useita haasteita, arvelee Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen. Säätiö omistaa huvipuiston.

- Viime päivinä on ollut esillä verovapauden kyseenalaistaminen. Onko meillä tulevaisuudessa enää oikeutta harjoittaa hyväntekeväisyyttä verotta, Räikkönen kysyy.

Myös koveneva kilpailu vaatii jatkuvaa kehitystä ja Linnanmäelläkin on edessään suuria investointeja. Räikkösen mukaan yksi kysymys on se, jääkö huvipuiston alue liian pieneksi ja mistä sille saataisiin lisää tilaa.

Parhaillaan Linnanmäellä suunnitellaan vesitornien rakentamista monitoimi- ja hotellikäyttöön. Myös Alppilanmäen kallioon louhittava tuhannen auton parkkihalli on suunnitteluvaiheessa. Räikkönen sanoo, että optimististen arvioiden mukaan hankkeet ovat valmiita 4-5 vuoden kuluttua.

Linnanmäellä juhlitaan tänää 50-vuotiasta Lasten Päivän Säätiötä. Samalla vietettiin myös Linnanmäen sirkuskoulun 25-vuotissyntymäpäiviä.

Räikkösen mukaan kuluneet vuodet ovat olleet säätiölle hyviä ja menestyksekkäitä. Tavoitteet tarjota pääkaupunkilaisille huvittelupaikka ja samalla kerätä varoja lastensuojelutoiminnalle ovat toteutuneet. Haasteista huolimatta Räikkönen näkee myös Linnanmäen tulevaisuuden valoisana.

- Linnanmäki on perinteinen ja osaava ja sillä on vahva imago. Huvipuistoja on paljon, mutta maailmassa on vain yksi Linnanmäki, toimitusjohtaja kiteytti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.