Liikuttava paljastus – kuningatar Elisabetin rakkaat corgit pysyttelivät omistajansa vierellä loppuun asti

1:53
Yli sata corgia marssi kesäkuussa Britanniassa kuningattaren kunniaksi – katso, miltä karvainen paraati näytti

Kuningatar Elisabetin corgit pysyttelivät uskollisesti omistajansa vierellä aina tämän viimeisiin tunteihin saakka.

Torstaina 9. syyskuuta menehtyneen kuningatar Elisabetin rakkaat corgi-koirat Muick ja Sandy pysyttelivät omistajansa vierellä Balmoralin linnassa tämän elämän viimeisiin tunteihin saakka, kertoo Daily Mail. Julkaisun lähteen mukaan uskolliset lemmikit oleilivat samassa huoneessa, jossa kuningattaren kuolinvuode sijaitsi.

Prinssi Andrew antoi Muickin sekä toisen, Fergus-nimisen corgin lahjaksi kuningattarelle vuonna 2021. Koirien tarkoituksena oli pitää kuningattarelle seuraa tämän puoliso prinssi Philipin ollessa sairaalassa. Fergus kuitenkin kuoli vain viiden kuukauden ikäisenä sydänongelmaan, joka sillä oli ollut syntymästään saakka.

Fergusin kuoleman jälkeen prinsessa Beatrice lahjoitti musertuneelle kuningattarelle uuden corgin, Sandyn. 

Elisabetin menehdyttyä ilmoille nousi kysymys siitä, mihin Muick, Sandy ja kuningattaren kaksi muuta koiraa tultaisiin sijoittamaan. Nyttemmin on selvinnyt, että Muickin ja Sandyn uusi koti löytyy Yorkin herttuatar Sarahin ja prinssi Andrew'n luota.

Uskolliset Muick ja Sandy olivat myös paikalla, kun kuningattaren arkkusaattue saapui Windsorin linnaan tämän hautajaispäivänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja