Mainos

Liikennevirastolta yllätyslahja Tampereen tunnelivauvalle: "Mukava muisto, jota voi katsella jälkeenpäinkin"

Poikavauva, joka syntyi Tampereen Rantatunnelissa uudenvuodenyönä, sai Tieliikennekeskukselta ikimuistoisen lahjan.

Myös poikavauvan vanhemmat saivat konkreettista muistelemisen aihetta, sillä Tieliikennekeskus oli tallentanut muistitikulle auton liikkeet tunnelissa synnytyshetkellä.

– Tuli mieleen, että kun lapsen syntymä on kuitenkin tapahtuma, josta jää muistoja, niin tämä voi olla mukava muisto, jota voi katsella jälkeenpäinkin, vastasyntynyttä vauvaa onnittelemassa käynyt Liikenneviraston projektipäällikkö Mauri Mäkiaho kertoo MTV Uutisille.

 – Siitä näet, miltä tunnelissa silloin näytti, totesi äitiä ja lasta onnittelemassa käynyt Tieliikennekeskuksen Rantatunnelin projektipäällikkö Marketta Udenius Aamulehden haastattelussa

Tapahtumat olivat tallentuneet niin sanottuun Rauhaniemen kameraan, jonka tallennearkistosta oikea pätkä käytiin hakemassa ja tallentamassa muistitikulle perhettä varten.

Tuula Kyröläisen, 39, neljäs lapsi tuli maailmaan tunnelin keskivaiheilla vanhan henkilöauton etupenkillä puoli kuuden aikaan. Vauvaa auttoi maailmaan autossa mummu, Maija Salonen. Erikoisen tallennelahjan lisäksi myös vauvan syntymäpaikka oli ainutlaatuinen.

– Marketta Udenius sanoi, ettei ainakaan hänen uransa aikana vastaavaa ole koskaan tapahtunut. Ainakaan niin, että me tietäisimme siitä, Mäkiaho sanoo.

Tallenteen ohella poikavauva sai myös lahjan, jota hän tosin pääsee käyttämään vasta myöhemmin. Liikennevirasto lupasi ottaa uuden tulokkaan työharjoitteluun, mikäli hän kiinnostuu tieliikennealasta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.