Mainos

Liikanen epäilee kostonhalua

Komissaari Erkki Liikanen sanoo, että syytteet hänen vaimonsa Assi Liikasen EU-rahojen väärinkäytöstä ovat täyttä roskaa.

Liikanen epäilee, että väitteiden ja väärennettyjen kuittien takana on joidenkin virkamiesten halu kostaa Liikasen johtamat hallinnon tehostamisyritykset.

Stakesin projektipäällikkönä työskentelevä Assi Liikanen kiistää saaneensa palkkatuloja EU:lta. Kiista koskee EU:n osittain rahoittamaa tutkimusta, jonka yhteyshenkilönä Assi Liikanen toimi vuosina 1996-98. Tutkimus käsitteli ikääntyvien naisten asemaaa neljässä Euroopan maassa ja EU rahoitti sitä 60 prosentin osuudella.

EU:n komissio selvinnee luottamuslauseäänestyksestä

Laajoista vilppi- ja petossyytteistä huolimatta EU:n komission odotetaan selviävän EU:n parlamentin luottamuslauseäänestyksestä ensi viikolla. Suomalaiset sosiaalidemokraattiset eurokansanedustajat sanoivat tänään lehdistötilaisuudessa Brysselissä, että parlamentin lähes koko 214-jäseninen demariryhmä antaa äänestyksessä tukensa komissiolle.

Jotta parlamentti voisi kaataa komission, tarvitaan kahden kolmasosan ääntenenemmistö. Käytännössä se on lähes mahdotonta, koska konservatiivisen EPP-ryhmän 202 jäsentä aikovat äänestää tyhjää.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.