Lewis Hamilton toivoo ihmettä Valtteri Bottakselta – "En tiedä, mitä hänelle tapahtui"

Mercedeksen Lewis Hamilton on nyt uudenlaisen tilanteen äärellä. Normaalisti hän taistelee Red Bullin Max Verstappenia vastaan Valtteri Bottaksen kanssa. Nyt Bottas on taka-alalla. Hamilton toivoo, että Bottas pystyisi antamaan sunnuntain kisan aikana apuja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas jäi lauantain aika-ajossa vasta kahdeksanneksi. Hamilton sen sijaan ajoi paalulle ennen Red Bullin Sergio Pereziä (toinen) ja Max Verstappenia (kolmas).

– Tämä on harvinainen tilanne. En edes muista, että milloin viimeksi Red Bullit olisivat olleet näin lähellä, Hamilton pohti lauantain aika-ajon jälkeen, viitaten molempien Red Bull -autojen läsnäoloon.

Hamilton joutuu heti lähdössä koville, sillä kisaan toisesta ruudusta starttaava Perez aloittaa pehmeän seoksen renkailla. Hamilton ja Verstappen sen sijaan nojaavat keskikovan seoksen renkaisiin.

Bottas aloittaa Hamiltonin ja Verstappenin tapaan keskikovan seoksen renkailla. Suomalaisella ongelmana on se, että edessä on useita autoja.

– En tiedä, että mitä hänelle tapahtui, Hamilton ihmetteli Bottaksen kohtaloa.

– Täällä on vaikea ohittaa, joten emme varmaan saa häneltä apuja heti kisan alkuvaiheilla. Mutta ehkä hän tekee nousua, Hamilton esitti toiveen.

Hamilton yritti vakuutella, että lauantain aika-ajosta otettu paalu olisi ollut yllätys Mercedekselle.

– En usko, että kukaan tallissa uskoi tähän. Mutta tämä tuntuu hyvältä, ehdottomasti, Hamilton myönsi.

Lue myös:

    Uusimmat