Leonorelle kasapäin lahjoja – yksi sai Madeleinen henkäisemään

Tänään kastettu prinsessa Leonore saa kasapäin ristiäislahjoja.

Ruotsin pikkuprinsessa Leonore kastettiin tänään Tukholmassa pidetyssä seremoniassa. Rauhallisesti koko toimituksen ajan äitinsä sylissä lepäillyt pienokainen saa merkkipäivänsä johdosta kasapäin hulppeita lahjoja.

Hovin sivujen mukaan Madeleine ja Chris ovat toivoneet lahjaksi ainoastaan lahjoituksia sydäntään lähellä oleville Min Stora Dag tai World Childhood Foundation -hyväntekeväisyysjärjestöille, mutta toiveista huolimatta ainakin osa vieraista oli päättänyt lahjoittaa Leonorelle jotain konkreettista.

Aftonbladetin mukaan Leonore on saanut esimerkiksi ison kasan monenlaisia lastenkirjoja joukossaan muun muassa Tove Janssonin ja Astrid Lindgrenin klassikoita. Prinsessalle on lahjoitettu myös gotlantilaisesta puusta valmitettu syöttötuoli – Leonore kun on prinsessan tittelinsä ohella Gotlannin herttuatar.

Yksi lahjoista sai Aftonbladetin mukaan Madeleinen taivastelemaan ääneen: Leonorelle nimittäin lahjoitettiin ihka oma poni.

Elävää ponia paikalle ei sentään talutettu, vaan Madeleinelle ojennettiin pelkkä Gotlannissa asustavasta kuva eläimestä. Erikoinen lahja oli peräisin Gotlannin maaherralta.

– Herran tähden, Madeleinen kerrotaan ihastelleen.

Koska Leonore joutuu odottamaan ratsastustunneille pääsyä vielä jokusen vuoden, sai hän lahjaksi myös ikäiselleen paremmin soveltuvan pehmolelun.

Lue myös:

    Uusimmat