Mainos

Lentoturmasta selvinnyt tyttö pääsi liikuttuneen isänsä luo

Tiistaisesta Airbus-turmasta ainoana hengissä selvinnyt Bahia Bakari on vihdoin päässyt isänsä luo Pariisiin. Lentokentällä tapahtui koskettava jälleennäkeminen.

14-vuotias ranskalais-komorilainen tyttö lennätettiin Pariisiin ranskalaisella viranomaiskoneella. Tytön matkaseurana oli Ranskan liikenneministeri sekä joukko muita valtion virkamiehiä.

Kentällä vastassa oli isä Kassim Bakari sekä joukko sukulaisia. Onnettomuudessa kuoli 153 ihmistä, mukaan lukien Bahia Bakarin äiti.

- Bahia voi hyvin. Hän vain tarvitsee lepoa, jonka aikana hän saa toipua rauhassa perheensä parissa. Hän kuuli vasta äsken äitinsä kuolemasta, liikuttunut isä kertoi medialle lentokentällä.

Onnettomuuden traumoista huolimatta Bahia oli isän mukaan pysynyt rauhallisena läpi kotimatkan ja tuntenut olevansa turvassa.

Pariisin lentokentältä tyttö vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Yemenia Air -yhtiön kone syöksyi Intian valtamereen sen jouduttua pahaan turbulenssiin varhain tiistaiaamuna. Bakari löydettiin 13 tunnin kuluttua kellumasta koneen palasen päältä. Pahasti kylmettynyt tyttö oli murtanut solisluunsa sekä saanut pahoja ruhjeita. Hän oli kuitenkin edelleen tajuissaan, kun pelastajat saapuivat.

BAKARI LENNÄTETTIIN KOTIIN

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.