Mainos

Lenita Airisto ylistää Veskua: Hän on kansallisaarre

Vesa-Matti Loirin kanssa kiihkeän suhteen 1970-luvulla läpikäynyt Lenita Airisto kehuu vuolaasti entistä rakastajaansa.

Suomen kaikkien aikojen rakastetuimpiin viihdelegendoihin lukeutuva Vesa-Matti Loiri nousi parrasvaloihin tuoreen Vesku-dokumentin myötä.

Mika Kaurismäen ohjaama dokumentti kuvaa tarkasti rakastettua viihdelegendaa ja ääneen pääsevät myös Veskun elämän tärkeät naiset. Yksi naista naisista on tunnettu diplomiekonomi Lenita Airisto.

– Sehän on hirveän hyvin tehty dokumentti, hienosti tehty. En ole saanut dokumentista mitään muuta kuin hyvää palautetta, Lenita kertoo Viihdeuutisille.

Lenitan ja Veskun monta vuosikymmentä salassa ollut romanssi tuli päivänvaloon vuosi sitten syksyllä. Romanssipaljastus aiheutti paljon kohua, sillä niin Lenita kuin Veskukin ovat tarkkoja yksityisyydestään.

– Romanssin paljastaminen oli Veskun idea. Olemme pysyneet Veskun kanssa erittäin läheisinä ja hyvinä ystävinä suhteen jälkeen. Pidän sitä etuoikeutena, että saan olla hänen ystävänsä. Hän on kuitenkin kansallisaarre, Lenita kehuu ex-rakastaan.

Lenitan mukaan hänen ja Veskun romanssi kuului 1970-luvulle, seuranneet vuosikymmenet ovat olleet läheistä ystävyyttä.

– Eri aikakausiin kuuluvat erilaiset asiat. Olen aina sanonut kaikille naisille, että miehet pitää valita tarkasti, jotta heistä on iloa jälkeenpäinkin. Kyllähän ihmiset pysyvät elämässämme muodossa tai toisessa, vaikka romanttinen suhde päättyisikin, Lenita muistuttaa kanssasisariaan.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja