Mainos

Lehtien lukijamäärien kehitys vakaata

Asuminen kiinnostaa nyt lehdentilaajia tietotekniikkaa vilkaammin. Asumista, rakentamista ja puutarhaa käsittelevien lehtien lukijamäärät ovat nousseet puolen vuoden aikana, kun taas tietotekniikan lehtien lukijamäärät ovat jonkin verran laskeneet.

Kansallisesta mediatutkimuksesta selviää, että seitsenpäiväisten sanomalehtien sekä perhe- ja yleisaikakauslehtien lukijamäärät ovat kehittyneet vakaasti kuluneen puolen vuoden aikana. Asumisen, rakentamisen ja puutarhanhoidon lehtien lukijamäärät ovat jälleen nousseet, samalla kun tietotekniikan lehtien lukijamäärät ovat jonkin verran laskeneet.

Suurista sanomalehdistä lukijamääräänsä on kasvattanut tilastollisesti merkitsevästi vain Ilta-Sanomat, jonka lukijamäärä on puolen vuoden aikana kasvanut 3,9 prosenttia. Samaan aikaan Iltalehden lukijamäärä on vähentynyt 9,9 prosentilla eli noin 73 000 lukijalla.

Aikakauslehdistä suhteellisesti eniten lukijamääräänsä ovat kasvattaneet puolen vuoden aikana National Geographic, Vauva sekä Talo & Koti, joiden kaikkien lukijamäärät ovat kasvaneet yli 15 prosentilla. Lukijamäärät ovat laskeneet suhteellisesti eniten Hifin, Glorian Ruoka & Viinin, Veikkaajan ja MikroPC:n kohdalla, joissa kaikissa määrät ovat pudonneet yli seitsemän prosenttia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.