Lehti: Catherine Middleton on raskaana

Cambridgen herttuatar Catherine Middleton on In Touch Weekly -lehden mukaan vihdoin raskaana.

Huhtikuussa 2011 avioituneet prinssi William ja Kate Middleton ovat saamassa In Touch Weekly -lehden mukaan perheenlisäystä. Asiaa uumoiltiin jo, kun Kate jätti edustustilaisuudessa syömättä maapähkinävoita, jota ei suositella raskaana oleville.

Lehden haastatteleman Buckinghamin palatsin sisäpiirilähteen mukaan Kate olisi kuudennella viikolla raskaana. Lähde kertoo lehdelle, että painetta on alusta alkaen lisännyt kuningatar Elisabeth II. Lähde paljastaa, että pariskunta onkin nyt äärettömän helpottunut raskaudesta.

– Ennen kuin he menivät naimisiin, Williamille ja Katelle on tehty selväksi, että lasten hankkiminen on prioriteettilistalla numero yksi, lehden haastattelema lähde kertoo.

Raskautta varjellaankin tiiviisti, ja hänellä onkin kolme sairaanhoitajaa käytössään kuninkaallisissa tiloissa. Aiemmin uumoiltiin hoikan Katen painon aiheuttavan ongelmia mahdolliselle raskaudelle. Innostus on niin lähteen mukaan suurta, että pariskunta on jopa uumoillut tulevan lapsen nimeä.

– He haluavat jonkin perinteisen nimen. Edward, Philip ja Michael ovat todennäköisiä nimiä pojalle ja Alice tai Rose tytölle, lähde paljastaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat