Layla vilkaisi ulos ikkunasta ja joutui katsomaan hieman tarkemmin – näky pihalla hämmensi amerikkalaisperheen: "Hetken ajan luulin, että se on peura"

Amerikkalaisperhe yllättyi toden teolla: Pihalla käyskenteli erikoinen vieras 1:01
Amerikkalaisperhe yllättyi toden teolla: Pihalla käyskenteli erikoinen vieras!

Marylandin asukkaat joutuivat hieraisemaan silmiään, kun seeproja ilmestyi luontoon.

Viisi seikkailuintoista seepraa karkasi paikalliselta farmilta luontoon Yhdysvalloissa, kertoo CNN. Kyseisellä farmilla on lupa 39 seepraan, mutta nyt jäljellä on ilmeisesti vain 34!

Näky pihalla hämmensi: "Hetken ajan luulin, että se on peura"

NBC:n haastattelema Layla Curling näki seepran ensimmäisenä vilkaistessaan ulos kotinsa ikkunasta.

– Hetken ajan luulin, että se on peura, ja sitten näin, että se onkin seepra. Kokonainen aito seepra leikkipaikkamme aidan vieressä, nuori kuvaili.

– Juoksin yläkertaan katsoakseni tarkemmin, ja sitten sanoin "äiti, tuolla ulkona leikkipaikallamme on seepra", eikä hän uskonut. Hän sanoi, että olen sekaisin.

Äiti soitti infonumeroon – hänenkin luultiin vitsailevan

Lopulta Laylan äiti Alexis onnistui myös havaitsemaan seepran ulkosalla. Hän soitti kunnan neuvontanumeroon, missä hänenkin uskottiin olevan sekaisin.

– Sanoin [puhelimeen vastanneelle], että en ole juonut alkoholia enkä käyttänyt huumeita, takapihallani on seeproja, jotka kävelevät junaradalla, hän kuvailee.

"Ensin ajattelin, että jollain nelivuotiaalla on ollut syntymäpäiväjuhla"

Myös Alexisin mies Paul epäili aluksi vaimonsa sanoja.

– Ajattelin, että onkohan hän ollut kotona liian kauan, tai onko hän kuumeessa. Joten hän kertoi lähettävänsä videon, Paul kuvaili Fox5:lle.

Paul uskoi viimeiseen asti, ettei kyseessä voi olla "aito" seepra.

– Ensin ajattelin, että jollain nelivuotiaalla on ollut syntymäpäiväjuhla, ja hevosia on maalattu sitä varten, koska ei mitenkään voi olla mahdollista, että seeproja käyskentelisi peurojen tavoin täällä Marlborossa.

Lopulta mies onnistui näkemään seepran pihassaan. Katso video perheen pihasta yltä!

Seeproja yritetään saada nalkkiin

Alueen eläinpalveluista vastaava Rodney Taylor kertoo, etteivät seeprat ole varsinaisesti vaarallisia, mutta niitä ei tule lähestyä tai yrittää ottaa kiinni.

– Ne eivät hyökkää kimppuun, mutta älä ahdista niitä nurkkaan tai yritä ottaa niitä kiinni. Ne eivät ole tottuneita käsittelyyn, joten ne potkivat. Seeprat myös purevat.

Seeproille on pystytetty ruokintapiste, jolla niitä houkutellaan luottamaan eläinviranomaisiin. Aikeena on myöhemmin aidata ruokintapiste niin, että seeprat saataisiin nalkkiin, ne voitaisiin rauhoittaa ja kuljettaa takaisin farmilleen.

Katso myös: Tämäkin näky saa sinut hieraisemaan silmiäsi! Maailman mustimmalla mustalla maalattu BMW X6 on hämmentävä näky:

Maailman mustimmalla mustalla maalattu BMW X6 on hämmentävä näky 0:51

Lue myös:

    Uusimmat