Laulaja Evelina muuttaa tyyliään impulsiivisesti musiikkinsa tahtiin – näin tähti on muuttunut vuosien varrella: "Pitää keksiä uusia asioita"

Evelina on Def Jam Finlandin ensimmäinen artistikiinnitys. 

Legendaarinen yhdysvaltalainen Def Jam -levymerkki on rantautunut Suomeen ja sen Suomen haaran ensimmäinen kiinnitys on 24-vuotias Evelina. Räppäri Pyhimyeli Mikko Kuoppala toimii Def Jam Finlandin a&r-managerina ja on tehnyt runsaasti yhteistyötä Evelinan kanssa aiemminkin. 

Perjantaina 24. tammikuuta julkaistiin Evelinan uusi Hitaasti-single, joka on Def Jam Finlandin ensimmäinen julkaisu. Kappale kertoo parisuhteen syvyydestä ja se räjäytti sanomallaan Evelinan sosiaalisen median palautteista heti julkaisun jälkeen. 

– Palautetta on tullut enemmän kuin mistään julkaisusta aikaisemmin. 

– Se on biisinä sellainen, että se voi tarkoittaa eri tilanteissa eri asioita kuulijalleen. Mielestäni se ei ole pelkästään parisuhdebiisi, tai romanttinen rakkausbiisi, vaan se voi olla myös ystävyydestä tai kenestä vaan tärkeästä tyypistä. 

Evelina nousi julkisuuteen alunperin osallistuttuaan The Voice of Finland -laulukilpailuun vuonna 2012. Musiikkinsa lisäksi nainen tunnetaan todellisena tyylikameleonttina, jolla on Instagram-tilillään 161 000 seuraajaa. 

Laulajan mukaan tyylin vaihdokset tapahtuvat yleensä nopeasti ja impulsiivisten päätösten kautta. 

– Kyllästyn todella helposti. Se tulee ehkä henkilökohtaisesta tarpeesta, tarvitsee vaihtelua ja pitää keksiä uusia asioita. 

Evelina on viihtynyt jo tovin vaaleissa hiuksissa, mikä hänen mukaansa viestii kenties tiettyä herkkyyttä. Hänen mukaansa tyylin vaihtuminen kulkee käsi kädessä myös musiikin kanssa. 

– Kyllä siinä on jotain semmoista metatasoista, jotain diippiä mitä ei välttämättä itsekään tajua. Jotain siinä on, että on tarve tehdä muutosta johonkin suuntaan. 

Lue myös:

    Uusimmat