Laulaja Evelina julkaisi tärkeän viestin – fanit ylistävät: "Olet hyvä tuollaisena ilman yhtäkään rantakuntokriisiä"

Laulaja Evelina muistuttaa, että keho on jokaisen oma asia.

Laulaja Evelina on jakanut Instagram-tilillään tärkeän viestin. Hän muistuttaa kirjoituksessaan, että jokaisella on oikeus pukeutua miten haluaa.

Kirjoituksen yhteydessä Evelina julkaisi kuvan, jossa näyttää kieltä ja tekee sormillaan rauhanmerkin. 

– Koska on kesä 30 astetta, pikku muistutus: jokaisella on sukupuoleen ja ikään ja kokoon ja kuntoon katsomatta oikeus pukeutua mukaviin, viileisiin, halutessaan myös tosi pieniin vaatteisiin ja se ei ole kutsu kenellekään kommentoida toisen ihmisen kroppaa ja vielä vähemmän se on kutsu koskea.

Evelinan mukaan kenekään ei tarvitse ottaa paineita vartalonsa vuoksi.

– Toivon, ettet tunne paineita kropastasi kesän takia. Olet hyvä tuollaisena ilman yhtäkään rantakuntokriisiä, koska arvaa mitä? Olet tarpeeksi! 

Kuva on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja, joissa Evelinaa kiitetään tärkeän viestin välittämisestä.

– Ihanasti kirjoitettu. Itsellä on tosi paljon paineita omasta kropastani, niin mahtavaa, että joku sanoo tämän asian ääneen , yksi fani kirjoittaa.

– Arvostan tätä sun työtä kehopositiivisuuden eteen, kehuu toinen.

Evelina on puhunut kehopositiivisuuden puolesta aiemminkin. Viime marraskuussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa paljasti, miten vartalon saa näyttämään valokuvassa täysin erilaiselta kuvaamalla sitä eri tavalla.  

– Olen väsynyt ajatukseen, että joku muu saisi kertoa minulle tai sinulle, mikä on kaunista ja mikä ei. Minun tai sinun ei tarvitse olla yhtään mitään enempää, että riitettäisiin tai oltaisiin hyviä. Fuck kauneusnormit ja odotukset. Hyvää lauantaita, olet hyvä tuolleen, tähti kirjoitti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat