Lasten syntymä vei fitness-äidin voimat ja muutti vartalon – esittelee nyt rohkeasti roikkuvaa vatsanahkaansa

0:45
Videolla toinen, viisi lasta synnyttänyt äiti kertoo vinkkinsä hyvässä kunnossa pysymiseen.

Raskaus jätti uusiseelantilaisen äidin vatsanahan roikkuvaksi ja mielen matalaksi. Shina Pierce, 29, päätti kuitenkin osallistua fitnesskisoihin näyttääkseen muille äideille, että toivoa on.

Shina Pierce kertoo Daily Mailille, että hän kärsi useita viikkoja vaikean synnytyksen jälkeen itkuisuudesta ja väsymyksestä. Ensimmäisinä kuukausina tuoretta äitiä varjosti pelko lähteä ulos kotoa.

Neljän kuukauden jälkeen ennen raskautta paljon liikkunut Shina päätti, että hänen oli jälleen aika päästä kuntoon. Tuore äiti työnsi kaksoistyttöjään lastenrattaissa ja teki kotonaan pikaisia vartin treenejä. Kun synnytyksestä oli kulunut vuosi, Shina uskaltautui viimein kuntosalille.

Tulokset ovat huomattavia, mutta muisto joulukuussa 2016 päättyneestä raskaudesta on kehossa yhä. Roikkuvaa vatsanahkaa häpeilemättä Shina kuitenkin päätti osallistua fitnesskisoihin, jotta antaisi muille samassa tilanteessa oleville inspiroivan esimerkin sekä osoittaakseen itselleen, että hän pystyy irrottautumaan mukavuusalueeltaan.

"Tunnelin päässä on valoa"

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Shina on jakanut runsaasti rohkaisevia kuvia Instagram-kanavallaan. Hän muistuttaa, ettei äitien pitäisi stressata vartalon nopeasta palautumisesta synnytyksestä.

– Itse olen oppinut ensimmäisestä vuodestani kotiäitinä, että parasta on yrittää pysyä positiivisena. Tunnelin päässä on valoa, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, Shina sanoo.

Mielelle tärkeää on saada lepoa. Ja kun uni on riittävää, motivoituu myös paremmin liikkumaan.

Kokemus todisti sinnikyyden

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Nyt Shina pyrkii käymään kuntosalilla viisi kertaa viikossa. Hän syö paljon proteiinia, vähän hiilihydraatteja sekä vähärasvaisia aterioita.

Vaikutus on silmin havaittava. Fitness-kisoihin osallistunut Shina on uskomattomassa kunnossa huolimatta koetun raskauden merkeistä vatsassa. Kisoissa Shinan olo oli hieman kiusallinen, sillä suurimmalla osalla osallistujista vatsassa ei näkynyt merkkiäkään raskaudesta.

– Mutta muistutin itseäni, että tein tämä itseäni varten. Halusin lavalle todistaakseni, että pystyn irrottautumaan mukavuusalueeltani ja tekemään mitä vain haluan.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja