Uskomaton vartalo vain vartin kotitreeneillä – liian hyvää ollakseen totta?

Zuzka Light lupaa timmin ja terveen kropan vain vartin päivittäisillä treeneillä sekä perusterveellisellä, kasvispainotteisella ruokavaliolla. 

Sosiaalinen media nostaa aina vain uusia ja uusia fitness-tähtiä maailmanmaineeseen. Aikaisemmin kirjoitimme esimerkiksi australialaisesta Kayla Itsinesistä, jonka rankkoja kotitreenejä seuraa jo pelkästään Instagramissa yli viisi miljoonaa ihmistä. 

Seuraava "Kayla" voi hyvinkin olla Zuzka Light.  Nainen lupaa uskomattomia treenituloksia vain 15 minuutin mittaisilla kotitreeneillä, joita tehdään pääasiallisesti kuutena päivänä viikossa tasosta riippuen. 

Treeniohjelman lisäksi Light on suunnitellut ruokavalion, joka noudattaa linjoiltaan perusterveellistä ruokavaliota – pääpaino on kasviksissa ja vihanneksissa, minkä lisäksi syödään riittävästi proteiineja ja hyviä rasvoja, sekä tietysti hyvälaatuisia hiilihydraatteja muutamilla aterioilla. 

Annoskoon suunnittelun apuna Light kehottaa käyttämään kättä – esimerkiksi naisille päivällinen koostuu käden kokoisesta annoksesta proteiinia, peukalon mittaisesta määrästä hyvälaatuista rasvaa, kahdesta kourallisesta kasviksia ja yhdestä kourallisesta hitaita hiilihydraatteja. 

Zuzka Lightin treeniohjelmalla pyritään samanlaiseen vartaloon kuin hänellä itsellään on. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lyhyillä treeneillä nopeita tuloksia?

Zuzka Lightin ohjelma vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta ja se onkin saanut osakseen kritiikkiä.

Muun muassa tunnettu kunto-ohjaaja Alfonso Moretti on todennut, ettei Zuzkan kaltaista vartaloa voi saada aikaan vain vartin kotitreeneillä – miehen mukaan kunto toki nousee ja se näkyy myös peilistä, mutta jos haluaa erittäin hyvään kuntoon, viisitoista minuuttia vuorokaudessa ei riitä, vaan on lisättävä treenien määrää. 

Zuzka on tietysti vastannut kritiikkiin tiukkaan sävyyn. 

– Hän, joka väittää, ettei hyvää kuntoa voi rakentaa 15 minuutin HIIT-treeneillä, on iso valehtelija, Zuzka kirjoittaa Facebook-sivuillaan. 

Toimi tai ei, ohjelma aloitetaan yhdeksän viikon treenikuurilla, jonka alussa liikutaan matalalla teholla ja kasvatetaan intensiteettiä siitä hiljalleen. Aluksi treenikertoja tulee seitsemän viikossa, sillä syke on niin matalalla, ettei välipäiville ole naisen mukaan tarvetta. Treenien teho nousee nopeasti ja esimerkiksi kovatehoista HIIT-treenimuotoa hyödynnetään runsaasti.

Yhdeksän viikon treenivideot saa käyttöönsä ilmaiseksi ja ne löytää muun muassa Zuzkan YouTube-kanavalta. Tämän jälkeen ohjelma muuttuu maksulliseksi. 

Voiko näiden kuvien välissä olla vain 45 päivää? Näin Zuzka väittää Instagram-tilillään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällainen on Zuzka Light -ohjelman ensimmäinen treeni:


Kokeile myös 7 minuutin tehotreeniä:

0:45

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja