Lasse Norres lähetyksessä: Kyvyttömät nuoret yrittävät väkisin tunkea julkisuuteen

Viihteen monitoimimies Lasse Norres kertoi Studio55.fi-lähetyksessä kokemuksiaan julkisuudesta − itsensä ja muiden kautta.

Muun muassa Dingoa luotsannut ja maailmantähtien parissa pyörinyt Lasse Norres pitää julkisuudesta nykyisin myös luentoja. Hän käy puhumassa viihdelasta esimerkiksi nuorille.

− Liian usein törmään sellaisiin nuoriin ihmisiin, joilla ei oikeastaan ole kykyjä laulamiseen, soittamiseen, juontamiseen, näyttelemiseen tai mihin nyt tähtäävätkään. Eli pätevyystaso on keskimäärin nolla, mutta ainoa päämäärä on julkisuus. Se on ihan käsittämätöntä: julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä! Lasse Norres päivitteli Studio55.fi-ohjelmassa.

Hän kertoi eräällä luennolla nuorille koko raadollisen totuuden siitä, mitä julkisuus on ja että se ei automaattisesti tuo yhtäläisyysmerkkejä rahaan ja rikkauteen. Päinvastoin, niillä ei monestikaan ole Norreksen mukaan mitään tekemistä toistensa kanssa.

− Viimeiset sanat, kun olin täysin masentanut nämä nuoret pienet ihmiset, olivat pois lähtiessäni, että "Me ei halutakaan sitä täällä Suomessa, me lähdetään Lontooseen".

Nuorten puheissa odotukset omasta mahdollisuudesta menestyä ovat siis täysin epärealistiset.

"Lapseni eivät siedä julkisuuttani"

Lasse Norres muistuttaa, että julkisuus ei ole pelkkää herkkua, vaikka saattaakin olla, että siitä muutaman kerran nauttii. Nuoremmat lapset eivät hänen mukaansa edes tykkää siitä.

− Esimerkiksi omat lapseni eivät voi sietää, että isä on jossakin julkisuudessa. Ehkä, kun on noin lukioikäinen, on kiva olla julkkis vähän aikaa. Mutta muistaakseni esimerkiksi Pääkkösen Jasper, on joskus sanonut, että ei se ollut yhtään kivaa olla lapsitähti.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Lasse Norres kertoi viihdealan kiemuroista.

Lue myös:

    Uusimmat