Suomalaispromoottori paineli varoittamatta maailmantähden pakeille

Lasse Norres on tutustunut työnsä kautta lukuisiin artisteihin aina maailmantähtiä myöten. Yksi ikimuistoisimmista tarinoista liittyy legendaariseen Paul Ankaan.

Lasse Norres tutustui Paul Ankaan 1980-luvulla, kun laulaja saapui konsertoimaan Lappeenrantaan. Kaksikko tuli juttuun siinä määrin, että Norres sai vierailun päätteeksi avoimen kutsun.

− Anka sanoi minulle lähtiessään yksityiskoneella pois, että jos koskaan tulet Las Vegasiin ja tiedät, että konsertoin siellä, tule katsomaan, Norres kertaa.

Kaksi vuotta myöhemmin suomalaispromoottori pisti tuumasta toimeen. Norres matkusti maailmankuuluun pelikaupunkiin amerikkalaisen ystävänsä kanssa. Kaksikko asettui asumaan hotelli Rivieraan, jonka Anka omistaa osittain.

Norres paineli ensi töikseen hotellin vastaanottoon ja ilmoitti haluavansa tavata itsensä Paul Ankan.

− He jäykistyivät kauhusta. Ethän sinä voi mennä tuosta noin vaan tapaamaan häntä! Olin tiukkana ja uhkailin, että tulee ongelmia ja ties mitä, ellei onnistu, Norres kertaa nauraen.

Lämmin jälleennäkeminen

Lopulta suomalaisen sitkeys palkittiin. Norres ja ystävä vietiin turvasaattueessa Paul Ankan pakeille Amfiteatteriin, jossa hänen oli määrä esiintyjä. Laulajalla ei ollut aavistustakaan, että kahden vuoden takainen tuttu oli saapunut tapaamaan häntä.

Norres myöntää, että tässä vaiheessa puntit jo hieman tutisivat.

− Ystäväni kuiskasi, että jos Paul ei tunnista sinua, meitä viedään.

Maailmantähden lämmin vastaanotto hymyilyttää Norresta yhä. Hän tunnisti välittömästi yllätysvieraansa ja toivotti hänet avokätisesti tervetulleeksi uhkapelien mekkaan.

− Anka buukkasi meille kaikki hotellit, ruoat ja juomat. Meitä vietiin ympäri hotelli Rivieraa kuin kuninkaita. Loppuunmyytyyn konserttiin hän toimitutti pöydän keskelle salia ja esitteli meidän kesken illan yleisölle.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja