Laivayhtiö Tallink aikoo rakennuttaa Tallinnaan konserttikeskuksen ja uuden sataman – hintalappu noin 300 miljoonaa euroa

Laivayhtiö Tallink aikoo rakennuttaa Tallinnaan uuden konferenssi- ja konserttikeskuksen, jonka yhteyteen tulee myös satama ja ostoskeskus.

Yhtiö kertoi tänään tehneensä Tallinnan kaupungin ja Viron suurimman sijoitusyhtiön AS Infortarin kanssa aiesopimuksen projektista, jonka arvioidaan maksavan noin 300 miljoonaa euroa.

Mahdollistaa suurten tapahtumien järjestämisen

Uusi keskus tulisi Tallinnan matkustajasataman kupeessa olevan vanhan kulttuuri- ja urheilukeskuksen Linnahallin yhteyteen.

– Viro tarvitsee kipeästi suurta, kapasiteetiltään yli 5  000 henkilön konferenssi- ja konserttisalia, joka mahdollistaisi suurten konferenssien ja kulttuuritapahtumien järjestämisen Virossa, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nögene sanoo yhtiön tiedotteessa.

Keskuksen rakentamisen arvioidaan kestävän kolme vuotta siitä, kun kaikki tarvittavat luvat on saatu ja sopimukset allekirjoitettu.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.